Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Nelly Furtado - Waiting For The Night

2013.01.14. 23:03 engyus

Waiting_For_The_Night(song).jpgNelly Furatodo-ról mostanában írtam rosszat és jót is. Bár aktuális albuma miatt inkább kritikát kapott tőlem, de azt hiszem a legtöbb hasonló zeneszerető vagy kritikus hozzáértő hasonlóan vélekedik az énekesnő legújabb dalairól. Többször megírtam már, hogy Nelly Furtado hat év elteltével ad ki újra angol nyelvű albumot. Arról is szó volt már, hogy a The Spirit Indestructible című nagylemez a tervezett tavaly nyári megjelenés helyett csak késve, szeptember 14-én érkezett meg. Biztos dolgoztak még rajta, hogy ütősebb legyen! Ugyan dehogy... Bár a legfrissebb felvételként kiadott Waiting For The Night ismét sejtet valami kis reményt, a véleményem még mindig ugyanaz! Hol van a régi Nelly?

Hol van a régi Nelly? Hová tűnt a lüktetés? Az első kislemezként kiadott Big Hoops és az ezt követő címadó Spirit Indestructible nem igazán az énekesnő legjobb számaiként kerültek bele a diszkográfiába. Hiányzott a régi lüktetés, az erő a dinamika és a dallamosság ezekből a felvételekből. Aztán a harmadikként bemutatott Parking A Lot már számomra kellemesebb csalódást hozott. Talán mégsem annyira rossz ez az album?

Bár egyik dalból sem lett a kanadai énekesnő régi tündöklését megidéző bombasláger a legutóbbi dal már javított valamit a sokak által erősen kritizált nagylemez ázsióján. December 14-én pedig megérkezett a negyedik single is, ami talán-talán még egy kicsit pozitívabb irányba tereli Nelly Furtado ötödik albumát. Hivatalosan a negyedik kislemez de Európában csupán a harmadik, ami kiadásra került. Az újdonság közhelyes dance pop és elektronikus dallamaitól a remekül hozzáadott folk és latin muzsika ment meg minket. Érdekes hangulatot és hatást adva ezzel a Waiting For The Night c. dalnak. Véleményem szerint az igen csak gyengécskére sikerült album legjobb dala ehet belőle. Bár lehet hogy a lemez iránti érdeklődés már olyan csekély, hogy ez az új felvétel sem kap elég figyelmet. Ráférne már Nellyre egy új rádiós sláger! Egy-két hallgatás erejéig biztosan élvezhető felvételről van szó, ami január 8-án egy fekete-fehér színekben elkészített zenei videót is kapott.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music nelly furtado klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek nelly furtado waiting for the night nelly furtado waiting for the night official music video nelly furtado waiting for the night klippremier nelly furtado waiting for the night video nelly furtado waiting for the night új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr685013817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása