Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Avicii ft. Aloe Blacc - Wake Me Up!

2013.07.01. 23:17 engyus

Avicii_Wake_Me_Up_Official_Single_Cover.pngÚgy néz ki ez a nyár sem telhet el hirtelen, a semmiből berobbanó bombasláger nélkül. Legalább is eddig minden jel erre utal, ugyanis rég láttam már ennyi Facebook posztot egy dallal kapcsolatosan pár nap leforgása alatt. Pedig azért annyira nem egetverő nagy durranás Avicii és Aloe Blacc közös szerzeménye. Tény hogy slágergyanús, de ha nem lenne nyár, ha nem ez lenne a féktelen bulizás, a fesztiválok és a nyaralás időszaka, talán nem kapna ekkora visszhangot a szóban forgó felvétel. De már megszokhattuk, hogy mindig akad néhány ilyen sikerdal, ami az egész nyarat végigdübörgi. Most épp a Wake Me Up!-on a sor!

Avicii dala, ha másért nem, már csak divatból is sláger lehetne, ugyanis a közelmúltban a világ számos pontján elsőszámú house DJ-vé avanzsálódott a Tim Bergként is közreműködő svéd zenész. Seek Bromance, Levels, Collide, Silhouettes, de akár a Nicky Romeroval közösen készített I Could Be The One c. dalt is említhetném. Bizonyára sokan ismeritek és kedvelitek a felsorolt felvételeket, már ha otthonosan mozogtok a dance és a house világában.

Az elektronikus zene kedvelői biztosan rongyosra hallgatják majd a legújabb Avicii számot is, ám ezúttal talán a könnyedebb stílusok pártfogói is nyitottabbak lesznek a Wake Me Up! kapcsán. Ugyanis Aloe Blacc személyében a soul és a folk hangzás is megérkezett a svéd lemezlovas zenéjébe. Nem igazán hallottam még house muzsikát country dallamokkal vegyítve. Nem is gondoltam hogy ez megtörténhet, de hallva és látva napjaink stílusolvasztó kohóit, már nem is lepődünk meg. Elsőre talán még furán is kapkodnánk a fejünket, hogy mi a jó fene is ez, de aztán rá kell jöjjünk nem is olyan rossz ez a különös harmónia. Persze az elején említett "nem oly nagy durranás" megjegyzésem még mindig áll, de abszolút hallgatható zenéről beszélünk, amire bőszen kattintgat a nép a You Tube-on is.

Aloe Blacc egyébként éppen a múlt héten járt nálunk és lépett fel a Zöld Pardonban, ahol nagy sikert aratott teltházas koncertjével. Én sajnos nem lehettem ott, de az I Need a Dollar, c. sláger bizonyára kórusban szólt a közönség soraiból is. Ezt követően számos más szórakozóhelyen a Wake Me Up! fog kórusban szólni, ebben biztos vagyok. A hivatalos dalmegjelenés egyébként június 13-án történt meg kislemez formájában, ugyanis a Wake Me Up! Avicii hosszú ideje készülő debütáló stúdióalbumán kap majd helyet. A nagylemez valószínűleg szeptember 17-én kerülhet kiadásra #TRUE címen. Addig is lessétek meg az Avicii-ről szóló régebbi cikkeket, és klipeket. Ha pedig még ez sem elég, akkor hallgassátok meg századszorra is a Wake Me Up!-ot! Már csak egy jó klip kéne hozzá!

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek avicii ft aloe blacc wake me up avicii aloe blacc wake me up avicii aloe blacc wake me up music video avicii aloe blacc wake me up klip avicii wake me up wake me up

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr815387023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása