Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Alicia Keys & Maxwell - Fire We Make

2013.04.27. 23:31 engyus

alicia keys maxwell.jpgÚj dalt adott ki március 28-án Alicia Keys. A Fire We Make már a negyedik felvétel az énekesnő aktuális lemezéről. De szaladjunk ennyire előre! Hosszabb pihenőt követően a tavalyi év végén két új Alicia Keys dal is napvilágot láthatott. Természetesen nem csak dalok, hanem az ezeket tartalmazó stúdióalbum is elkészült és november 22-én meg is jelent. Az amerikai énekesnő ötödik nagylemeze ez már a sorban, ami ezúttal a Girl On Fire címet viseli, ahogyan az album előfutáraként bemutatott címadó dal is. Mérsékelt siker övezte az album indulását. Főként itthon, ahol a lemez első felvétele nem igazán aratott valami nagy sikert. Pedig semmi okunk nem volt rá, hogy ne szeressük Alicia visszatérő dalát. Talán az új stílus nem fekszik nekünk magyaroknak?

Mert Alicia Keys egy kicsit beújított új. Az akkori újdonság szabadabb, lazább és a megszokottól teljesen eltérő volt. A hazai toplistákon pedig elvétve találkozhattunk csak vele. Ezt követően azonban érkezett a már barátibb fogadtatásban részesülő, beszédes című Brand New Me c. dal. A cím ugye a megújulásra utal, de a felvétel már közelebb állt a jól ismert Keys stílushoz. A dolog szépséghibája talán csak az volt, hogy a dalt Emeli Sandé szerezte. Ez pedig azt eredményezte, hogy egy az egyben olyan szerzeményt kaptunk, mint amit az Our Version Of Events c. Emeli Sandé nagylemezről válogattak volna. A New Day-ben volt már némi nosztalgikus Keys beütés, de ez sem volt egy Fallin vagy egy Empire State of Mind. Na de aki eddig nem tetszését fejezte ki az újdonságokkal kapcsolatosan, az minden bizonnyal el fog hallgatni! Az énekesnő legújabb dala ugyanis egy olyan r&b szerzemény lett, melyet meghallgatva nem is igazán tudunk más előadó hangjával elképzelni.

A Girl On Fire negyedik kislemezdala a Fire We Make címet viseli. Maga a felvétel is annyira érzelmes, mint ahogyan azt a cím is előrevetíti. A pár nappal ezelőtt bemutatott klip pedig még rátesz erre egy lapáttal, pedig igazán semmi konkrétumot nem ad ehhez az érzéshez. A dallal együtt mégis remek hangulatot kelt még az egyszeri zenehallgatókban is. Persze nyílván lesz olyan, aki azt mondja majd, hogy unalmas dal és semmi kézzel fogható nincs benne. Ez lehet, hogy így is van, de mégis remekül illik az énekesnő személyéhez. Mielőtt elfelejteném, a felvételben egy Maxwell nevű úriember is közreműködött. (Nem az optikai háttértároló márkáról van szó, az Maxell :D) Nem muszáj Google-ban rákeresni a fickóra, ugyanis a klipben is felbukkan mint főszereplő, és természetesen énekel is a dalban. A zenei videó visszarepít minket a múlt századba, ahol egy szerelem kezdetének lehetünk tanúi. Vagy éppen mégsem, de ezt már ki-ki maga döntse el! A több mint öt perces videót Chris Robinson készítette, aki többek között Alicia Keys korábbi dalai közül a Fallin és Superwoman c. slágerek klipjeit is rendezte. Szóval úgy nagyjából ennyit erről az újdonságról. Akinek nem tetszettek az album eddigi dalai, az bátran hallgassa. Akinek viszont pont azok jöttek be, az inkább lépjen tovább!

komment

Címkék: zene music alicia keys klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek alicia keys maxwell fire we make alicia keys maxwell fire we make klippremier alicia keys maxwell fire we make video alicia keys fire we make alicia keys maxwell fire we make official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr295250242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása