Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Jonas Brothers - Pom Poms

2013.04.03. 23:07 engyus

Jonas_Brothers_Pom_Poms.jpgEmlékeztek még a három testvérre, akik tinilányok ezreinek szívét dobogtatták meg nagyjából négy-öt évvel ezelőtt? A Jonas fivérek akkoriban a fiatalok kedvenceként kerültek a zeneiparba. Ehhez persze kellett a Disney promotálása és a Camp Rock filmek sikere is. A Jonas Brothers néven futó formáció négy nagylemezt készített 2006 és 2009 között. Megmondom őszintén, hogy ezekről most nagy hirtelenjében egy dalt sem tudnék idézni, de tény hogy akkor sem abba a célközönségbe tartoztam már, aki rajong a szépen mosolygó tinisztárokért. Főleg ha ezek a tinisztárok hímneműek. De nyílván sokatok fülében ott csengenek még a srácok legnevesebb slágerei. Hosszú szünet után újra összeállt a három Jonas testvér és 2013-ban új stúdióalbummal jelentkeznek. A korong első felvétele tegnap vált közkinccsé Pom Poms címen. A dallal együtt pedig a zenei videó is bemutatásra került.

A Kevin, Joe és Nick Jonas alkotta formáció 2005-től zenél együtt hivatalosan. Bár mindannyiuk életében nagy szerepet játszott a zene már egészen fiatalon is, tény hogy egész zenei pályafutásuk Nick felfedezésével indult. A már jól ismert történet szerint egy menedzser figyelt fel rá egy fodrászatban, ahová édesanyja vitte el magával. A kis Nick pedig énekléssel múlatta az időt, ami elindította a siker útján. Kezdetben a Brodway-en szerepelt különböző zenés darabokban, majd saját albumán is dolgozni kezdtek. Nick testvéreivel együtt több dalt is írt a készülő lemezre, amit végül csak limitált számban adtak ki. Ám a közös munka éppen elég volt, arra hogy hármukat egyszerre szerződtesse egy kiadó.

2005-ben kezdték el a közös munkát és egy évvel később már meg is érkezett a trió bemutatkozó lemeze It's About Time címen. Az együttes aztán eddigi legtermékenyebb időszakát élte, hiszen az ezt követő három évben három nagylemezt készítettek. Közben pedig a Disney által gyártott nagy sikerű Camp Rock c. zenés filmben is főszerepet kaptak Demi Lovato oldalán. 2009. után pedig már a feloszlásról szóltak a hírek, melyet a rajongók tömeges hisztivel fogadtak. Aztán persze kiderült, hogy előre ittunk a medve bőrére, és feloszlásról szó sincs, csupán egy határozatlan idejű szünetről. Ez a kis pihenő pedig majd négy éven tartott, és 2013-ra újra összeállt a három Jonas tesó. Hamarosan elkészül ötödik nagylemezük is, ami már várhatóan egy érettebb és kidolgozattabb alkotás lesz.

Az egyelőre cím nélküli album első dala a Pom Poms címet kapta. A visszatérő felvétel április másodikán jelent meg kislemez formájában a hozzá készült zenei videóval együtt. A banda még februárban jelentette be, hogy új dallal készülnek a tavaszra. Március végén pedig több rövid előzetest is bemutattak a tegnap megjelenő dalból és klipből. A pop rock felvétel abszolút fülbemászó és hallgatható lett meglepve ezzel gondolom rajtam kívül még számos kritikus zenehallgatót. Persze nem fogom órákon át hallgatni, de ha a rádióban felcsendül, nem fogok rögvest másik adóra váltani. A februárban forgatott videoklipben a Jonas testvérek a Southern Egyetem fúvószenekarával és a Saints csapat pom-pom lányaival együtt szerepelnek. Biztosan nagy sikere lesz az újdonságnak, hiszen ez ilyenkor mindig így szokott lenni. De hogy a későbbiekben mire számíthatunk a három fivértől, az már egy másik kérdés.

komment

Címkék: zene music jonas brothers klippremier zenei videók napi music engyus music videos új klipek jonas brothers pom poms jonas brothers pom poms klip jonas brothers pom poms klippremier jonas brothers pom poms official music video jonas brothers pom poms új dal 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr625194024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása