Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Paramore - Still Into You

2013.04.09. 22:30 engyus

Cover_paramore's_song_still_into_you.jpgNem oly rég foglalkoztam a Paramore együttessel. És most megint! A majdnem feloszlás és a sorok rendezése után a háromtagúvá alakult rockbanda a tavalyi esztendőben új lemez készítésébe kezdett. A nehéz időszak utáni első album a múlt héten meg is érkezett, melynek a Paramore rajongói szemlátomást nagyon örülnek. Éppúgy ahogyan Hayley és csapata legújabb klipjének, amely az éjszaka folyamán debütálhatott. Természetesen a hazai fanok is hasonlóan be vannak sózva, ha az új dalok és klipekre gondolnak. De talán még jobban felpezsdültek, amikor megtudták, hogy kedvenc zenekaruk idén Magyarországon is koncertezik. De ez még messze van, az új klip pedig már megérkezett! A tovább után meg is tekinthetitek!

A Paramore szenvedésének időszakát azt hiszem felesleges már emlegetni, hiszen egyszersmind vége van! Ráadásul akit egy kicsit jobban érdekelt az együttes munkássága és sorsa, az nyílván mindent tud szeretett bandájáról. Februárban történt meg a majd négy év utáni nagy visszatérés, amikor is új dallal és klippel jelentkezett a banda. A Now című dal kissé megosztotta a zenekedvelőket, ugyanis nem ezt várták. Viszont ha egy kicsit a dalszöveg és a klip mondanivalója mögé nézünk, egyből megértjük, hogy itt nyilvánvalóan többől volt szó mint egy átlagos kislemezről. Szerintem jó kis nyitánya volt ez az április 4-én kiadott, a sorban már a negyedik stúdióalbumnak. Már a lemez címe is beszédes, hiszen az új korong a Paramore nevet viseli.

Az első kislemezdal a már említett Now volt, még január 22-én. Ezt követte a március 14-én napvilágot látott Still Into You. A dalújdonság már jóval könnyedebb, vidámabb és felszabadultabb a kissé depresszívebbre sikerült Now-tól. Egy igazi dallamos pop rock felvételről van szó, ami már az első dallamokat követően is meggyőzi a hallgatókat. Kicsit Fall Out Boy-os beütése van számomra, mind a dalnak, mind Hayley Williams énekének. Abszolút slágergyanús szerzemény, melyet biztosan többször hallhatunk majd itthon is, illetve a klip is sokszor a zenecsatornák műsoraiba kerül. Az Isaac Rentz által rendezett kisfilm már-már túlságosan is színesre sikeredett. Teljesen feledteti felünk a Now videójának darkos beütését és hangulatát. Ezúttal minden a vidámságról szó, ezért bátran ajánlhatom Nektek is a dalt! Aki pedig élőben is kíváncsi a Paramore legújabb slágereire az a Budapest Parkban is meghallgathatja majd őket idén nyáron, egészen pontosan június 17-én!

komment

Címkék: zene music paramore klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek paramore still into you paramore still into you klippremier paramore still into you official music video paramore still into you klip still into you

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr375214180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása