Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

2013 Reménységei # 2. - James Arthur

2013.02.04. 22:03 engyus

james-arthur-impossible-2012-1200x1200.jpgMár-már megszokásként könyvelhetjük el, hogy ez a rovat időnként megakad, megcsúszik egy kicsit. De abszolút nem késtünk el semmiről, ugyanis még bőven az év elején járunk. Soron következő szereplőnk személyét tekintve pedig egyáltalán nem is baj, hogy egy kicsit késünk bemutatásával. Az utóbbi időben ugyanis számos zeneszerető kedvelte meg James Arthurt, aki a tavalyi brit X Factor győzteseként indult el az énekesi pálya rögös útján. Győztes dalával az elmúlt három hónapban meghódította a kontinenst és már Magyarországon is egyre többen ismerik a tehetséges zenészt. Következzen most 2013. egyik biztató reménysége, James Arthur.

James 1988-ban született az angliai Middlesbrough városában. Szülei nagyon korán elváltak és több mint húsz évig nem is beszéltek egymással. Aztán lám mire képes egy tehetségkutató, ahol szeretett gyermekük is elindul. James szülei együtt kísérték el fiukat az X Factor válogatójára, ahol együtt szorítottak a szerény de nagyon tehetséges énekesért és két évtized után újra beszéltek egymással. James 15 éves kora óta ír dalokat és számos kisebb bandában kipróbálta már magát. 2012-ben pedig ő is szerencsét próbált, és lám milyen jól tette.

Az X Factor válogatóján merész dalválasztással mutatkozott be, ugyanis az egyik zsűritag, Tulisa dalával kívánta meggyőzni az ítészeket. A Young c. felvétel egészen váratlan és remek stílusban hangzott el, mellyel az egész közönséget és a mentorokat is lenyűgözte. Mondanom sem kell, hogy egyértelműen jutott tovább és menetelt egészen a döntőig. A műsor során jobbnál-jobb dalokkal, feldolgozásokkal rukkolt elő, melyben bizonyára mentora, Nicole Scherzinger keze is benne volt. Nehéz is volna kiemelni a legjobb produkciókat. Kétség nem férhet hozzá, hogy a legjobb előadását a döntőre tartogatta. Shontelle közkedvelt dalával lépett fel a végső döntőben, amivel azóta világszerte megismertette magát a zenekedvelőkkel. Az Impossible c. dal új értelmet kapott a 2012-es X Factor fináléjában és nem lepődtünk meg nagyon, amikor december 16-án a brit slágerlista első helyén debütált. James Arthur első kislemezéből azóta több mint 1 millió példány kelt el. A megjelenést követő két nap után már 255 ezren töltötték le a dalt, ezzel ő lett az X Factor győztesek történetének legsikeresebb alakja. Már ami a leggyorsabb lemezeladási statisztikákat illeti.

Valószínűleg 2013-ban végre saját albummal állhat majd ki a nagyközönség elő. Az Impossible feldolgozásán kívül remélhetőleg hasonló sikerű és kaliberű dalokkal jelentkezik majd további karriere során is. Az biztos, hogy az egyik legszimpatikusabb X Factor győztesről van szó, aki mögött van valami titok, valami rejtély. Hangjában van valami fájdalom, valami ki nem mondott érzés, amit nehéz lenne egyszerű szavakba ölteni. Szerintem már sokan ismeritek, de így is érdemes meghallgatni az alábbi dalokat. Reméljük hamarosan újra írhatok róla.

komment

Címkék: zene music x factor klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek x factor 2012 2013 reménységei james arthur james arthur impossible james arthur impossible x Factor james arthur dal klip válogató 2013 remenysegei james arthur

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr515055740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása