Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

The Script - If You Could See Me Now

2013.03.29. 21:29 engyus

Február 18 nem ma volt, tudom jól. De sajnos már megint nem úgy alakultak a dolgok, ahogy kellett volna. Így jó pár félretett dal és zenei videó pihen az inaktív posztok csapatában. Közéjük tartozott a The Script legújabb felvétele, ami már lassan egy hónapos, és a klip is régen megjelent, de semmiféleképpen nem szerettem volna kihagyni a cikkek közül. Van ebben némi elfogultság, de abszolút nem bánom. Kedvelem a bandát és tisztelem a munkájukat. Nemrég jelent meg az If You Could See Me Now c. dal és zenei videója. Következzék pár gondolat most erről:

A The Script zenekarnál már szinte megszokott, hogy nagylemezeikről csupán egy-két dal válik igazán slágerré. Pedig egészen remek dalokat komponálnak a srácok. De talán ezek a szerzemények nem is igazán popslágernek valók, hiszen attól jóval többet érnek. És nem mellesleg a The Scriptnek egyáltalán nincs is szüksége a fokozott publicitásra, hiszen az elmúlt évek alatt sikerült rátalálniuk saját közönségükre. Arra a közönségre, akik kedvelik és valóban értékelik ezeket a dalokat. Éppen ezért az ír zenekar szép lassan kinőtte magát az országon, majd a kontinensen kívülre is. A kevés slágerdalon kívül egyébként az is megfigyelhető, hogy régi dalaik is igen aktívak. Ráadásul többször volt már rá példa, hogy egy-egy korábban megjelentetett felvétel jóval később vált igazán népszerűvé. Ma már itthon is a tengerentúlon is sokan ismerik és kedvelik Danny O’Donoghue bandájának munkásságát. A kivétel pedig ugye mindig erősíti a szabályt. Legújabb nagylemezük első dala hatalmas slágerként vált világszerte ismertté. Természetesen a will.i.am közreműködésével készített Hall Of Fame-ről van szó, melyet talán már senkinek sem kell bemutatni.

Az együttes eddigi legsikeresebb dala 2012. augusztus 19-én jelent meg a #3 című album első kislemezdalaként. A dalt még will.i.am személye sem tudta elrontani, hiszen a szimpatikus és megnyerő dalszöveg egy remek zenei alappal párosult, melyhez egy igen kedves és elgondolkodtató klip is készült. Ezt követte a már mérsékeltebb feltűnést keltő Six Degress of Separation c. dal még tavaly novemberben. Idén tavasszal, egészen pontosan március 4-én pedig a harmadik stúdióalbum, harmadik kislemeze is megérkezett, If You Could See Me Now címen.

Szép dal, érzelmes dal, értékes dal. Ez sem slágernek való, de ez így van jól. A felvételt nagy részben Danny O’Donoghue szerezte, ezzel emléket állítva édesapja és a gitáros, Mark Sheenan korán elveszett szülei számára. A közel négy perces felvétel mellé zenei videó is készült, ami február 18-án került bemutatásra. A képsorok a már-már The Script szokássá váló fekete-fehér jelenetekből és koncertfelvételekből állnak. Véleményem szerint egy ilyen dal mellé, egy jóval kidolgozottabb videót is készíthettek volna a srácok. Legalábbis szerintem megérte volna. Persze lehet túl felkavaró lett volna az együttes számára, de talán még inkább szebbé tehette volna az emlékezést és a rajongók is jobban megérhették volna a dal jelentőségét és mondanivalóját.

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók the script napi music slágergyanús engyus music videos új klipek the script if you could see me now the script if you could see me now official music video the script if you could see me now klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr605102383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása