Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Nelly Furtado - Bucket List

2013.03.06. 23:27 engyus

nelly-furtado-bucket-list-video-e1361538470795.jpgNelly Furtado nevére Forca c. dalánál figyeltem fel még valamikor réges-régen. Talán épp a 2004-es portugáliai Labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán, ahol portugál származású énekesnő felvétele a neves sportesemény hivatalos dalaként került be a köztudatba. Pedig már a 2001-es Turn Of The Light is hatalmas sláger volt az akkor debütáló előadótól, ahogyan az I'm Like a Bird is közkedvelt szerzeményként maradt fenn. Nelly Furtado már pályafutásának elejétől kezdve remekbeszabott dalokkal jelentkezett és számos sikeres lemezt, illetve népszerű slágert tudhat maga mögött. Legutóbbi albuma azonban jóval elmarad a korábbi lemezek sikereitől. Talán nem csak szerény személyem gondolja így, legalábbis remélem. Nelly ötödik korongjáról eddig négy single jelent meg. Bucket List címen, jövő héten érkezik az ötödik is.

Szeptemberben került piacra Nelly Furtado ötödik stúdióalbuma, és ha jól számolom mindösszesen a második olyan lemezről van szó, ami teljes egészében angol nyelven készült. Sokat kellett várni a The Spirit Indestructible c. nagylemezre az biztos, ennek ellenére már az elejétől fogva bőven a várakozások alatt teljesített. Az eddigi négy kislemezdalt és klipjeiket is egytől-egyig bemutattam, ahol bővebben részleteztem az album hiányosságait és kifejtettem gondolataimat. Ezért ettől most el is tekintenék, de a legutóbb kiadott Waiting For The Night c. dalt azért mégis szóba hoznám. Korábbi véleményemet még most is tartom, miszerint a The Spirit Indestructible legjobb daláról van szó.

Március 15-én jelenik meg a Bucket List c. felvétel, amit már az ötödik kiadott kislemezdalként jegyezhetünk fel. A klip már februárban elkészült így a múlt heti terjedelmes videóklip debütálások között, Nelly Furtado legfrissebb dalának kisfilmjét is felfedezhettük. A dal kisebbfajta kellemes csalódást okozott. Igaz, hogy annyira nem kimagasló és nem jó mint ahogyan azt vártuk, de talán egy kicsit visszahozza a régebbi Furtado dalok hangulatát, stílusát és feeling-jét. Kellett ez azért erre az ingerszegény világgal ellátott nagylemezre azt hiszem. Bizonyosan jobb felvételként könyvelhetjük el, mint az első három kislemezt. A dal címe magyarul egészen egyszerűen bakancslistára fordítható le. Gondolom az olvasók közül is sokan rendelkeznek egy ilyen listával, több tucat olyan álommal és dologgal, amit az életben legalább egyszer ki akarnak próbálni. Beszédes dal, beszédes és hozzá illő klippel! Jobb lett, mint vártuk!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music nelly furtado klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek nelly furtado bucket list nelly furtado bucket list official music video nelly furtado bucket list klippremier nelly furtado bucket list videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr125108912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása