Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Calvin Harris ft. Ellie Goulding - I Need Your Love

2013.04.15. 22:59 engyus

Calvin-Harris-I-Need-you-Love-feat-Ellie-Goulding.jpegEllie Goulding hangja leginkább a lírai és lassú tempójú dalokhoz illik. Az énekesnőt általában éppen ezért kedvelik, vagy éppen nem kedvelik. Nagyon sokan az ilyen típusú dalok miatt figyeltek fel rá, gondolok itt főleg a Your Song-ra, amely ugyan feldolgozás volt, de így is hihetetlenül sikeres. Persze azért a Starry Eyed-ról és a Guns and Horses című dalokról sem feledkezhetünk el, melyek már a gyorsabb tempó képviselői közé tartoznak. Ellie Goulding a Halcyon melankolikus felvételei után most ismét visszatért a dinamikus ritmusokhoz és Calvin Harris közreműködésével készített egy dalt. Az I Need Your Love c. felvétel biztosan közkedvelt sláger lesz. Tegnap óta már klipje is van!

Igaz hogy Ellie Gouldingról kezdtem el beszélni, de a dologhoz hozzátartozik hogy a fent említett dalújdonságot hivatalosan Calvin Harris jegyzi. Ámbár mindkét előadó aktuális albumán megtalálható a felvétel. De az értelmi szerző a skót slágergyáros volt, a dalt pedig közösen írták Gouldinggal. Calvin Harris harmadik nagylemeze tavaly októberben jelent meg 18 Months címen, melyen szinte minden dal népszerűvé vált a megjelenést követően. Bounce, Feel So Close, Let's Go, We'll Be Coming Back, Sweet Nothing, Drinking From The Bottle. Ugye hogy minimum egy dalt mindenki ismer a felsoroltak közül? Most ehhez a népes táborhoz csatlakozott az I Need Your Love. Mert egészen biztosan gyakran fogjuk hallani a közeljövőben.

Ellie Goulding második stúdiólemeze október 2-án került kiadásra Halcyon címen. Azóta már három kislemezét is megismerhettük, többek között a mostanság oly gyakran hallott Explosions címűt is. A 13 felvételt tartalmazó korong bónusz számaként kerülhetett fel a tracklist-re az I Need Your Love. Az április 2-án bemutatott kislemez egy hamisítatlan Calvin Harris szerzemény a jól megszokott elektronikus hangzással, videójátékokra emlékeztető hangokkal. Ehhez a mesterien összerakott 21. századi összkomfortos hatáscsomaghoz párosul Ellie Goulding törékeny hangja. Meglepően remekül, érdekes hangulatot teremtve ezzel a koprodukcióval. A tegnap debütáló klipet februárban forgatta le a két zenész. A pörgős videóban road movie szerű képsorok váltják egymást miközben egy kamera jár kézről kézre. Persze közben Goulding és Harris is feltűnik, akik elég közeli viszonyt ápolhatnak egymással, na de nem bulvárosodunk! A dal igazán fülbemászó, inkább azt tessék hallgatni!

komment

Címkék: zene music calvin harris klippremier zenei videók ellie goulding napi music slágergyanús engyus music videos új klipek calvin harris ellie goulding i need your love calvin harris ellie goulding i need your love official music video calvin harris ellie goulding i need your love klippremier calvin harris ellie goulding i need your love premier calvin harris ellie goulding i need your love video ellie goulding i need your love calvin harris ellie goulding

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr75228623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása