Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

David Guetta ft. Akon & Ne-Yo - Play Hard

2013.04.23. 22:41 engyus

Guetta_-_Play_Hard_single.jpgDavid Guetta mostanság csínján bánt a slágerekkel. Volt idő, amikor folyamatosan Guetta slágerek szóltak a rádiókból, és egymást követték a francia DJ legendás dalai. Aztán mintha egy kicsit elfogyott volna a tudomány, vagy a megszerkesztett elektronikus zenei alap. Egy idő után monotonná és sémaszerűvé váltak szerzeményei, azonban egy-egy nevesebb előadó közreműködésével mindig újat tudott mutatni. Legutóbb a 2011-es évben adott ki egymás után több kislemezt, többek között a Where Them Girls At, a Little Bad Girl, és a Titanium c. kislemezeket. Tavaly viszont jelentősen megcsappant a kiadott dalok száma, így maradandót csupán a The Alphabeat és a Just One Last Time tudott alkotni. De már ezek sem számítottak igazán "nagy dobásnak". A közelmúltban viszont megérkezett David Guetta legújabb slágergyanús felvétele, a Play Hard, ami talán már jóval sikeresebb lesz a közelmúlt kislemezdalainál.

A franciák közkedvelt lemezlovasa már évek óta a zenei világ elitjében ontotta a jobbnál-jobb slágereket. Az elmúlt években szinte számtalan népszerű felvétellel gazdagodhattunk, melyek közül néhány még ma is ott lapul a zenelejátszóinkon. David Guetta hozott valamit a 21. századi zenébe, amitől talán a legsikeresebb DJ-k egyikévé nőtte ki magát. Mindig remekül választotta ki az előre legyártott zenéhez, az oda illő közreműködőt, legyen szó akár énekesről, akár rapperről. Aztán szép lassan azt lehetett érezni, hogy elfogyott a lendület, elfogyott az ihlet. A 2011-ben megjelent Nothing But The Beat című nagylemez után nem igazán dúskálhattunk az elmúlt években megszokott Guetta-művek tengerében. Olyan hírek is felreppentek, hogy a neves DJ végleg befejezi, és zenei pályafutásának további szakaszában már csak a tehetségek felkutatásával szeretne foglalkozni. Valószínűleg azonban most még nem fog visszavonulni, ebben biztosak lehetünk. Mindenesetre az kissé érthetetlen hogy ennyi idő elteltével miért nem új albummal jelentkezik és miért csupán az imént említett 2011-es nagylemez újra kiadásáról beszélhetünk.

Március 15-én érkezett meg a Nothing But The Beat legújabb változatának kislemezdalaként a Play Hard c. felvétel. A dalban Akon és Ne-Yo is közreműködik, amivel azt hiszem sikerült megalapozni a tavasz egyik nagy slágerét. Akon és Ne-Yo is azok közé az előadók közé sorolható, akik olyakor felbukkannak valami nagyon jóval, aztán hosszú időre eltűnnek. Persze ettől még a maguk műfajában jó előadónak számítanak. Mindketten dolgoztak már együtt David Guettával, ám ezúttal közösen raktak össze egy dalt. Mondanom sem kell, hogy hamisítatlan dance-pop muzsika következik a cikk után, elektronikus dallamokkal bőszen megspékelve. Az ismerős dallamok a pár évvel ezelőtti Better Of Alone c. Alice DJ számból valók, erre épül az újdonság. A ma bemutatott kliptől pedig nem is igazán lehet mit mondani. Az elején még úgy ahogy sejthető, hogy miről is lesz szó. Ám mikor már azt gondoljuk értjük, egy csapásra szürreálissá válik a kisfilm, ahol nem győzzük kapkodni a fejünket a meglepő klipelemek és jelenetek miatt. A szórakoztató videó valamilyen oknál fogva egy hosszú kampós orrú cipő misztikumára épül. Senki se kérdezze miért!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music david guetta klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos david guetta ft akon ne-yo play hard david guetta akon ne-yo play hard david guetta akon ne-yo play hard official music video david guetta akon ne-yo play hard klippremier david guetta akon ne-yo play hard klip david guetta akon ne-yo david guetta play hard

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr995243763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása