Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Demi Lovato - Heart Attack

2013.04.12. 22:46 engyus

demi_lovato_heart_attack.jpgRögtön az első mondatban előrebocsátanám, hogy utálni fogtok. Miért is? A következő mondatból kiderül. Ha van irritáló személyiség a mai popiparban, akkor ez Demi Lovato. Persze ez a kijelentés főként szubjektivitáson alapul, de ha jobban megnézitek, biztosan találtok valami kivetni valót az énekesnő személyében. A Camp Rockban még talán szimpatikus volt az érzelmekkel teli dalokkal feltörő Demi, de aztán "felnőtt" vált belőle és elkezdett "élni". (Tudom sok az egy mondatban megtalálható idézőjelek száma, de nélkülözhetetlen és elkerülhetetlen.) Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy több rajongója volt pár évvel ezelőtt. Demi 2013-ban kiadja negyedik nagylemezét, melynek első dala már bemutatkozhatott a nagyérdemű előtt. Februárban érkezett a Heart Attack című felvétel, tegnapelőtt pedig a dal zenei videója.

2008-ban minden a Disney-vel és a Camp Rock-kal kezdődött. Demi a nemrég emlegetett Jonas tesókkal karöltve vált egy csapásra híressé és közkedveltté. A neves tinifilm mindkét részében a főszerepet játszott, és a film egyik dalával a This Is Me c. slágerrel válhatott igazán ismertté. Aztán beindult a zenei biznisz is két első szólóalbumával. 2008-ban a Don't Forget majd egy év elteltével a Here We Go Again volt a fiatalok egyik kedvenc albuma. A harmadik, Unbroken c. korong 2011-ben jelent meg, ám ekkor már sok minden megváltozott az énekesnő körül. Ahogyan az a hírességekkel gyakran előfordul, Demi is bekattant kissé. Abszolút önpusztító életet élt: drog, alkohol, bulémia stb. Gyakorlatilag idegösszeomlást kapott 19 évesen és ezért csak hosszadalmas küzdelmek árán sikerült visszatérnie a normális életbe.

A kezelések után szép lassan a köztudatba is visszakerült a szebb napokat is megélt sztár. Mondhatjuk hogy 2012-ben Simon Cowell volt az egyik, aki Demi hóna alá nyúlt és munkát ajánlott neki az X Factor amerikai műsorában. Így került az énekesnő a legnépszerűbb tehetségkutató zsűrijébe, ahol még nem igazán találta önmagát. Idővel aztán talán sikerült összeszednie magát, ám egy világ ismerhette meg egy másik oldaláról. Várható volt, hogy hamarosan visszatérő album is készülhet, amivel valószínűleg sikerülhet majd visszacsábítani a rajongókat. Így is lett, hiszen május 14-én megjelenhet Lovato negyedik stúdiólemeze, ami a Demi címet kapta. (Úgy látszik a visszatérő korongoknál előszeretettel alkalmazzák mostanság az együttes, illetőleg az előadó nevét.) Eddig egy dalt ismerhettünk meg az albumról.

A Heart Attack címet viselő dal február 25. napján debütálhatott. Megjegyezném nem is rosszul, hiszen rögtön a Billboard 100-as lista 12. helyét szemelte ki magának. A dal egészen újszerűnek tűnik, mármint ami az énekesnő stílusát illeti. Bőven az elektronikus zene, talán az electro pop kategóriájába sorolnám, de áthangszerelve simán megállná a helyét egy poprock verzióval is. A dalszöveges videó már február végén közkinccsé válhatott, de a végleges zenei videóra április 10-ig várni kellett. A klipről pedig nem igazán lehet mit mondani. Kicsit olyan mintha Demi Lovato minden szenvedését és fájdalmát most akarná kiénekelni. Ehhez a hangulathoz még passzol is a domináló fekete szín, ami az egész videót uralja. Biztosan sikeres sláger lesz a dalból, de nekem annyira nem tetszik, bár a cikk írása közben már vagy ötödik alkalommal hallgatom. Ez persze nem jelenti azt, hogy megszerettem. És Demi Lovato még mindig idegesít!

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók demi lovato napi music slágergyanús engyus music videos új klipek demi lovato heart attack demi lovato heart attack official music video demi lovato heart attack klippremier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr65220269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása