Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Taylor Swift - 22

2013.03.25. 19:54 engyus

Taylor_Swift_-_22.jpgTaylor Swift dalai mostanság elég sokszor csendülnek fel mindenütt. Néha már túl sokszor... Manapság oly gyakran szólal meg az I Knew You Were Trouble vagy a We Are Never Ever Getting Back Together. Hosszabb dalcímekkel már nem is nagyon lehetett volna ellátni ezeket a slágereket. Legtöbben éppen ezért a dalok címét sem jegyezték meg, csupán az ismerős dallamokat raktározták el. Mindenesetre Taylor Swift soron következő kislemezdala és videoklipje már jóval rövidebb címet kapott. Múlt héten érkezett a 22 c. felvétel melyhez egy semmitmondóan sokatmondó zenei videó is készült.

Az amerikai énekesnő negyedik albuma Red címen jelent meg tavaly októberben. Eddig a már említett két hosszú címet viselő dalon kívül a Begin Again kerülhetett kiadásra. Március 12-én pedig a negyedik single is megérkezett, a már említett 22 címen. Az eddig megjelent dalok elég sikeresek voltak ahhoz, hogy a haloványabb 22 is nagy figyelmet kapjon. Főleg úgy hogy az I Knew You Were Trouble még mindig az egyik legnépszerűbb aktuális dal a rádiókban és a pop hallgatók körében. Ennek ellenére kiadták az új felvételt, melyet Taylor Swift, és a sztárelőadók kedvenc producerpárosa, Max Martin és Shellback írtak. Nem tudom minek egy egyszerű dalhoz három szerző, persze megesett már hogy ettől jóval több név szerepelt az alkotók felsorolásában.

A 22 talán a korong eddigi leggyengébb felvétele. Elsőre egy We Are Never Ever Getting Back Together 2.0-nak tűnik, de nevezhetjük egy tipikus Taylor Swift számnak is. A dal és a közelmúltban debütált zenei videó szorosan összeforr. Azaz egyik sem mond túl sokat és mégis. Az énekesnő a huszonéves fiatalok életét, világát próbálja négy percbe sűríteni a féktelen bulizástól kezdve az Instagramos életszemléletig. Bohóckodás, ugrabugrálás és minden, ami egy 22 éves lány életében előfordulhat?! Most akkor saját magát parodizálja ki? Egyébként is már 23 éves de ez most mellékes. A zenei videóban egyébként saját barátaival látható az énekesnő, akik ezek szerint boldogan adták fejüket egy ilyen alakításra. Azt hogy tényleg az igazi havercsajokról van-e szó vagy csak egy jól kitalált reklámfogásról bizonyára sosem fogják megtudni. Ha pedig statisztalányokról van szó, gondolom boldogan vallják majd magukat ezentúl Taylor barátnőjének. A klip Malibuban készült februárban a jól ismert rendező Anthony Mandler vezetésével, aki Taylor előző klipjét is jegyezte. Az újdonság tehát egy "egyszernézős", illetve hallgatós történet lett, semmi több. Ez pedig egy ötlettelen és összecsapott cikk. Na de ennyire mozgatta meg a fantáziám a 22 és Taylor Swift.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music taylor swift klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek taylor swift 22 taylor swift 22 official music video taylor swift 22 klippremier taylor swift 22 video taylor swift 22 klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr235171665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása