Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Taylor Swift - Begin Again

2012.10.25. 19:20 engyus

Taylor_Swift_-_'Begin_Again'.jpgManapság egyre kevesebb érzelemmel átszőtt szerelmes dallal találkozunk. Volt idő, amikor egymás után jelentek meg a szívhez szóló dalok, és valljuk csak be, hogy pontosan emiatt egy kicsit meg is untuk őket. Taylor Swift most visszahozott valamit ebből a már-már elfeledett varázslatos hangulatból, hiszen egy igazán gyönyörű country felvétellel bővítette legújabb albumának kislemezlistáját. A Begin Again c. dal már a megjelenés pillanatában nagy sikernek örvendett és hamar az iTunes eladási listák élére ugrott. Az újdonság mellé készült romantikus zenei videó a tegnapi napon került bemutatásra.

Igaz hogy Taylor Swift csupán 22 esztendős, mégis a világ egyik legnagyobb jelenlegi popsztárjaként tartják számon. Ő az élő példa arra, hogy egy fiatal előadónak nem kell feltétlenül a siker érdekében botrányokba keveredni és állandóan a sajtó középpontjában lenni. A hatszoros Grammy győztes Taylor a maga egyszerűségével és visszafogottságával hódította meg Amerikát, Európát és az egész világot. Karrierének kezdete óta számos remek dalt és klipet ismerhettünk meg tőle. De úgy néz ki, hogy az október 22-én kiadott negyedik nagylemez még a eddigi sikereit is felülmúlja majd. Az amerikai country énekesnő legújabb, Red című albuma jelenleg is az iTunes lista élén található. Ráadásul a 16 dalt tartalmazó korong felvételei egytől-egyig szerepelnek az iTunes Top 100-as letöltési listáján, ami elég figyelemreméltó teljesítmény. Így nem meglepő, hogy a stúdióalbum egy hét alatt több mint egymillió példányban kelt el világszerte.

Az első kislemezdalként kiadott We Are Never Ever Getting Back Together c. sláger augusztusban új rekordot könyvelhetett el. Az iTunes eddigi történetében még soha nem fogyott el akkora mennyiségben egy hét alatt női előadó dala, mint Taylor Swift felvétele. A Begin Again c. dal valószínűleg hasonlóan nagy sikereket fog elérni. A Taylor által megírt dal egy lassú, lágy és szívhez szóló szerelmes felvétel lett, amiből mostanság nagyon kevés hasonlót hallhattunk. A dal lágyságához jól passzol a szintén lágy színekben elkészített videoklip. Az énekesnő legújabb kisfilmje október elején készült el Párizsban. A színvilág és a képsorok hangulata nagyon jól passzol Párizs miliőjéhez és magához a dal zenei világához. Eltalált dallamok, eltalált színek. Azt hiszem ilyen egy tökéletes videoklip.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music taylor swift klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek taylor swift begin again taylor swift begin again official music video taylor swift begin again klippremier taylor swift begin again videoklip taylor swift begin again új klip taylor swift új klip begin again

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr74859588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása