Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

The Script ft. will.i.am - Hall Of Fame

2012.08.20. 17:24 engyus

Halloffamethescript.jpgElárulom, hogy a The Script dalai mindig nagy lelkesedéssel várom. A 2001-ben alakult ír rockbanda ugyanis szerethető, jó zenét játszik már évek óta. Nem hallunk tőlük minden hónap új slágert, éppen ezért nem is kerülnek a popvilág középpontjába. De ez egyáltalán nem baj. A háromtagú banda sokkal inkább a minőséget részesíti előnyben a mennyiséggel szemben. Ez pedig remekül tükröződik dalaikon és azon is, hogy majd tíz éves fennállásuk óta csupán csak két nagylemezük készült. A The Script és a Science & Faith c. albumok után szeptember 10-én megjelenhet az együttes harmadik, #3 címet viselő nagylemez is. Erről a lemezről való a mostanság egyre népszerűbb Hall Of Fame című felvétel, melyet a The Script, Black Eyed Peas mozgatórugójával, will.i.am-mel készített.

A hangszerelés mellett talán a dalok mondanivalója teszi igazán különlegessé Danny O'Donoghue bandájának dalait. Néhány daluk abszolút örökzölddé vált az elmúlt években és számos zenekedvelőt sikerült megérinteniük. Gondoljunk például a Breakeven, a The Man Who Can't Be Moved vagy a Nothing című dalokra. A #3 nagylemez valószínűleg hasonló felvételekkel gazdagít majd minket. Kitűnő példa erre az első kislemez szerepét betöltő Hall Of Fame. Elsőre kissé szkeptikusan fogadtam a hírt, hogy a The Voice nevű tehetségkutató brit változatában együtt dolgozó Danny és will.i.am közös munkája mennyire lesz majd gyümölcsöző. Csalódnom kellett, méghozzá kellemesen. Ugyanis amennyire will.i.am személye nem illik bele a The Script világába, annyira jól passzol a Hall Of Fame c. dalhoz. A slágergyanús dal szeptember 2-án kerülhet a boltokba. Dallamos pop rock felvételről van szó, amit a kellemes zongorabetét és a dal szövege tesz egészen remekké. A felvétel hivatalos zenei videója tegnap debütálhatott az együttes weboldalán. Érdemes megtekinteni az Ethan Lader által elkészített kisfilmet, ugyanis egy elgondolkodtató, és egy egészen kiváló klipről van szó. A boxoló és a balerina rövid története ámbár különböző, mégis hasonló felfogásban jelenik a videóban. Láthatjuk hogy mennyi nehéz sorsú ember él a világban, akiknek minden nap meg kell küzdenie a sikerért. És azt is, hogy milyen hatalmas dolog, ha a mindennapi sikereken kívül egy ettől nagyobb álmuk válik valóra!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek the script ft will i am hall of fame the script ft will i am hall of fame klippremier the script ft will i am hall of fame official music video the script ft will i am hall of fame videoklip the script új dal album the script will i am hall of fame the script videoklip premier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr354721890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása