Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Fun. - Why Am I The One

2013.02.28. 23:18 engyus

fun cover.jpgKétség nem fér hozzá hogy a Fun. együttes egészen biztosan megérdemelte a közelmúltban kapott két Grammy-díját. A tavalyi évben egy olyan színt hoztak az ellaposodott zenei életbe, ami már igazán ráfért a szakmára. Mellettük azért szerencsére több ilyen banda és előadó is akadt, de mindannyiuk közül a Fun. volt az egyik legnépszerűbb, és mint látjuk legsikeresebb is. A múlt év nyarát végigkísérte a We Are Young című sláger, ami azt hiszem még sokáig nem megy ki majd a fejünkből. Aztán további remek dalokkal gazdagodhattunk az év során, melyet most egy újabb követ. A banda legújabb kislemezdal kedden került kiadásra Why Am I The One címmel. A fiúk úgy időzítették a megjelenést, hogy a dalhoz készült zenei videó is ugyanezen a napon debütálhasson.

Ahogy arról már korábban is beszámoltam, a Fun. együttes már egy ideje, egészen pontosan négy éve megalakult. Nate Ruess bandája kezdetben még The Format néven zenélt, aztán nagy átalakulás következett be a banda életében és végül a névváltoztatás mellett döntöttek. Debütáló nagylemezüket 2009 nyarán dobták piacra Aim and Ignite címmel, de ekkor még nem igazán ismerhettük őket. 2012-ben viszont jött a nagy áttörés! Második albumuk a Some Nights címet kapta és egy évvel ezelőtt, tavaly február 21-én jelenhetett meg. A már 2011. őszén kiadott We Are Young pedig csak a 2012-es esztendőben vált igazi, világszerte ismert slágerré. Majdnem egy évig nem is érkezett új dal, de a siker meghozta az együttes kedvét. Júniusban a Some Nights, októberben a Carry On c. dalok is bemutatásra kerültek, hangulatos klipekkel felvértezve. Február elején Nate Ruess szólóban, pontosabban P!nk duettpartnereként is feltűnt az énekesnő legújabb, Just Give Me A Reason c. dalában.

Néhány nappal később, az idei Grammy átadón pedig tényleg felért a szakma csúcsára a Fun. Ugyanis sikerült elnyerniük az Év Daláért és a Legjobb Új Előadó címért járó díjakat. Azt hiszem igazán megérdemelt sikerről van szó. Sűrű hónap ez a banda számár, hiszen két nappal ezelőtt, február 26-án a Some Nights c. stúdióalbum negyedik kislemeze is bemutatkozott. Nem is lehet nagyon mit mondani a felvételről. Aki kedveli az együttest és az általuk képviselt folkos indie rockos irányvonalat, az a Why Am I The One-ban sem fog csalódni. Egy lassú, de hangulatos dalról van szó, amely tökéletesen beillik az eddig megismert Fun. szerzemények rangsorába. A single megjelenésével együtt a dal hivatalos zenei videója is napvilágot látott, amely viszonylag hosszú, közel hat perces lett. A videó elején még a Some Nights jól ismert dallamai is felcsendülnek, felvezetve ezzel a klipben főszerepet játszó csomag kalandos útját.

Szólj hozzá!

Címkék: fun zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek fun why am i the one fun why am i the one klippremier fun why am i the one official music video fun why am i the one új klip fun why am i the one új dal fun why am i the one 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr365108783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása