Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Nelly Furtado - Big Hoops (Bigger The Better)

2012.05.08. 23:43 engyus

Big_Hoops_Bigger_the_Better_cover.jpgNelly Furtadoról legutóbb márciusban hallhattunk, amikor is K'naan egyik felvételében közreműködött. Az Is Anybody Out There? című dal egész népszerű lett, és a számos országban, köztük itthon is, rádiós sláger lett belőle. De a Furtado-rajongóknak sem kell aggódniuk, ugyanis nem csak ezt a duettet készítette el az énekesnő a közelmúltban. A 2009-es esztendőt követően Nelly Furtado idén vadonatúj stúdióalbummal jelentkezik. A portugál-kanadai énekesnő ötödik nagylemeze június 18-án kerülhet kiadásra, első ízben az Egyesült Királyságban, egy nappal később pedig az USA-ban is. A The Spirit Indestructable címet viselő korong dalait az énekesnő elmondása szerint olyan előadók dallamai ihlették, mint Florence + The Machine, vagy a The xx. A hírek szerint a popos hangzáson kívül az új felvételek az alternatív, urban vagy éppen a reggae műfajához is közel állnak majd.

A készülő album első kislemezdala, a Big Hoops (Bigger the Better) című felvétel, ami április 17-én látott napvilágot. Első hallgatásra meglepődtem és furcsának találtam a dalt. Aztán másodszorra már jobban megbarátkoztam vele, és rá kellett jöjjek, hogy egy jól megszokott Nell Furtadóról van szó. Több hasonló stílusú felvételt hallhattunk már tőle a múltban is. Egyes kritikusok Rihanna, Rude Boy című dalához hasonlítják a vokál dallamait. Talán van benne valami, de az énekesnő személye abszolút elvonja erről a figyelmet. A pop mellett ezúttal a hip hop, az r&b, valamint egy kis breakcore is szerepet kap a dalban. A ma bemutatott klip kissé érdekes, ám mégsem üt el nagyon a felvételtől. Bár a néha-néha feltűnő hullahoppkarikás törzsi táncosok jelenléte számomra érthetetlen. Valamint értem én hogy "bigger the better", de az égig érő gólyalábas Nelly az elején kicsit ijesztő.

komment

Címkék: zene music nelly furtado klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek nelly furtado big hoops bigger the better nelly furtado big hoops bigger the better official music video nelly furtado big hoops bigger the better klippremier nelly furtado big hoops bigger the better klip nelly furtado új dal klip bigger the better

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr824497333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása