Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

K'NAAN ft. Nelly Furtado - Is Anybody Out There?

2012.03.01. 22:16 engyus

knaan-nelly-furtado-video.jpgK'naan abszolút sikeres zenésznek mondhatja magát, hiszen a 2010-es Futball Világbajnokság egyik hivatalos dalával világszintű népszerűségre tett szert. A Wavin' Flag című sláger az egész földkerekséget meghódította és már a labdarúgó-világbajnokság előtt elképesztően népszerű volt. Ezt követően pedig még inkább az lett!

Talán ez volt a szomáliai születésű kanadai énekes karrierének csúcsa, hiszen egy ekkora világsikert már nehéz felülmúlni. K'naan 2004-ben adta ki első albumát, de a 2010-es sikerig nem igazán ért el említésre méltó eredményeket. Persze a saját műfajában és országában elismert és közkedvelt volt korábban is, de tény, hogy a világ csak két évvel ezelőtt figyelt fel a már négy stúdiólemezzel is büszkélkedő előadóra.

Az énekes ebben az évben jelenteti majd meg ötödik nagylemezét, Country, God or the Girl címen. Ennek előfutáraként pedig január 31-én megjelentette első középlemezét, More Beautiful Than Silence címen. Január 24-én látott napvilágot a középlemezen szereplő Is Anybody Out There? című felvétel, melyet a kanadai K'naan, a szintén Kanadában élő Nelly Furtadóval készített el. A portugál származású énekesnőt azt hiszem senkinek sem kell bemutatni, 2000-ben megjelent első nagylemeze óta számtalan slágerrel és fülbemászó dallal örvendeztetett meg minket. Közös daluk egy igazán remek és kellemes felvételnek mondható, és biztosan a toplistákon is hamarosan találkozunk vele. Ma mutatták be a dal hivatalos zenei videóját, melyet a két előadó februárban készített el Toronto városában, Chris Robinson rendezésével. A Nelly Furtado rajongóknak pedig biztosan jó hír, hogy már készül az énekesnő ötödik nagylemeze, ami várhatóan 2012-ben jelenhet meg.

komment

Címkék: zene music k naan klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek k naan is anybody out there k naan is anybody out there klippremier k naan is anybody out there official music video k naan is anybody out there új dal klip k naan is anybody out there nelly furtado k naan is anybody out there nelly furtado music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr324282718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása