Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Train - Mermaid

2013.02.27. 23:08 engyus

train-California-37-2012-album-cover.jpgA Train zenekar nem halmoz el minket túl gyakran új dalokkal. Viszont az időközönként kiadott felvételek szinte egytől-egyig bekerülnek az aktuális zenei életbe. Még attól függetlenül is, hogy tényleg ennyire jók-e avagy sem. Persze az elmúlt években számos remek slágert köszönhetünk a srácoknak, de tény hogy a Hey Soul Sister egykori hatalmas sikerét mindezidáig még nem sikerült felülmúlni. Aktuális albumuk újabb kislemezdallal válhat népszerűbbé, ugyanis két hónappal ezelőtt megjelent a Mermaid c. felvétel melyhez az együttes most klipet is készített.

Pat Monahan és bandája 1998 óta összesen hat albumot jelentetett meg. Ezek közül kétségtelenül az eddigi legsikeresebbnek számít az áttörő sikert hozó Save Me, San Francisco, ami 2009-ben vált népszerűvé a világ számos országában. Korábban is részesültek már rangos elismerésekben, de valahogy mégis a három évvel ezelőtti album az, ami miatt óta felfigyeltünk rájuk. 2002-ben például két Grammy-t is sikerült nyerniük, mégpedig a Drops of Jupiter című dallal. 2011-ben pedig a jól ismert Hey Soul Sister c. sláger is Grammy-díjat kapott, természetesen nem véletlenül. Ezt megelőzően az elmúlt évek egyik legjobb és legismertebb karácsonyi dalát is a Train jegyezte, Shake Up Christmas címmel, de a Marry Me valamint a Save Me San Francisco c. szerzeményeket se feledjük!

Az áprilisban kiadott California 37 c. album egy, már mindenki által ismert együttes nagylemezként jelenhetett meg, immár nagyobb figyelmet élvezve. Az első singleként érkező Drive By itthon is közkedvelt sláger lett és az ezt követő 50 Ways To Say Goodbye is a rajongók kedvence lett, de már kisebb siker övezte. A decemberi Bruises már szinte teljes jelentéktelenségben mutatkozott be, hogy aztán a december 27-én érkező Mermaid c. dal már jóval nagyobbat szóljon. A folkos beütésű pop rock dal szinte egyáltalán nem különbözik a Train legtöbb dalától. A jól megszokott stílus és hangulat övezi, de talán éppen ez az egyszerűség kell és nem több! A megjelenést követően viszonylag hamar, már február első napjaiban felcsendülhetett itthon is a Train legújabb slágere. Most a dal mellé egy igazán nyárias hangulatú klip is készült, ami a mai napon került bemutatásra az együttes hivatalos You Tube csatornáján. A videót Hawaii-on forgatta le a banda, ami a klip kép világából is könnyen felismerhető. A zenei videóban az együttes frontembere és énekese, Pat Monahan felfigyel egy gyönyörű lányra, akit kitartóan meg is próbál megkeresni. De hogy sikerül-e neki, az a klipből kiderül!

komment

Címkék: zene music train mermaid klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek train mermaid train mermaid klippremier train mermaid új dal train mermaid új klip 2013 train mermaid official music video train mermaid videoklip train mermaid song dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr445108747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása