Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Train - Drive By

2012.02.15. 23:12 engyus

Train - Drive By.jpgAz elképesztően sikeres Hey Soul Sister c. Train sláger után a közelmúltban újabb sikerdalt jelentetett meg a népszerű zenekar. A háromszoros Grammy-díjas banda január 10-én adta ki hamarosan megjelenő hatodik stúdióalbumának első dalát, a Drive By című felvételt. Az 1994-ben alakult Train a Drops of Jupiter , a Meet Virginia és Calling All Angels című dalokkal vált igazán ismerté. És ahogy mondani szokás, a pontot az i-re a Hey Soul Sister c. dallal tették fel. Ez a dal volt 2010 legnagyobb példányszámban elkelt kislemezdala az USA-ban, valamint világszerte sikerült meghódítania a slágerlistákat is.

Az biztos, hogy a Train magasra tette a mércét, és nehéz lesz elérni a Save Me, San Francisco című album és a már említett slágerdal sikereit. Viszont ezzel együtt ismételten egy dallamos és fülbemászó felvétellel rukkoltak elő. A Drive By című felvétel már itthon is egyre többször volt hallható a közelmúltban. A Train legújabb nagylemeze, melyen a szóban forgó dal is szerepel, április 16-án jelenhet majd meg California 37 címmel. A Drive By zenei videója a tegnapi nap folyamán került bemutatásra. A klip talán kicsit giccses és sablonos lett, bár lehet én vagyok nagyon szőrős szívű. Mindenesetre a nem is annyira burkolt borvidék-promó és az autós puccparádé egy kicsit összekeveri a világraszóló érzelmekkel megáldott nagyszerű szerelem történetét. Persze a táj gyönyörű, szépek az autók és a főszereplő hölgy is figyelemreméltó, de nekem a klipben a minőség rovására megy az ötletes marketing.

* A borvidék-promó és a marketingre tett utalásom egy kis magyarázatra szorul. Mint az köztudott, a Train együttes saját bormárkával rendelkezik. Létrehoztak ugyanis egy borászatot, melynek neve az együttes legutóbbi lemezének címéből adódóan a Save Me San Francisco nevet viseli. Eddigi boraik Drops of Jupiter Petite Syrah és a Calling All Angels Chardonnay néven kerültek piacra. Jól látható hogy a bornevek szorosan kötődnek az együttes lemezeihez és dalaihoz. Az áprilisi stúdióalbumhoz kapcsolódva pedig hamarosan egy újabb borfajta, a California 37 Cabernet Sauvignon névre keresztelt bor is megjelenik.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus új klipek train drive by train drive by klippremier train drive by official music video train drive by új klip dal új train dal train california 37 train drive by music video premier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr354114198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása