Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Train - 50 Ways To Say Goodbye

2012.06.29. 23:04 engyus

Train_50_Ways_to_Say_Goodbye.jpgVárható volt hogy a Train legutóbbi slágere meghódítja a toplistákat és hatalmas sikerrel fogja bejárni a világot. Azt azonban nem gondoltuk volna, hogy a Drive By c. felvétel már-már a Hey Soul Sister sikerének magasságaiba emelkedik. A Drive By a slágerlisták élére tört a januári megjelenését követően. Itthon is hatalmas sláger lett belőle, amit a több hetes toplistás első hely is remekül alátámaszt. A rendre fülbemászó és szimpatikus dalokkal előrukkoló Train, április 13-án adta ki hatodik nagylemezét, California 37 címmel. Valószínűleg az album legnagyobb slágerével nyitották a kislemez megjelenést, de az újabb single is nagy sikerekre lehet hivatott.

Június 11-én érkezett meg Patrick Monaham együttesének újabb kislemezdala, az 50 Ways to Say Goodbye című felvétel, amely elődjéhez hasonlóan hamar felkerült a rádiók lejátszási listáira. A pop rock és folk rock stílusban íródott dal sokban hasonlít a Drive By c. felvételre. A refrén dallama kísértetiesen hasonlít, amitől néha unalomba fulladhatna a dal, mégsem így történik! A dél-amerikai ritmusokkal is megfűszerezett felvétel igazi pörgős és élvezhető muzsika lett. A hivatalos zenei videó a mai napon debütál, melyben egy mexikói mariachi bandán kívül többek között David Hasselhoff is felbukkan. Konkrét sztorija nincs, kicsit zűrzavaros videó de nem rossz.

komment

Címkék: zene music train klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek train 50 ways to say goodbye train 50 ways to say goodbye official music video train 50 ways to say goodbye klippremier train 50 ways to say goodbye új klip 50 ways to say goodbye train 50 ways to say goodbye videoklip premier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr554619951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása