Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Train - Shake Up Christmas

2010.12.03. 23:10 engyus

Mivel a napokban az ünnepi rovat keretében már bemutattam ezen újdonságot, csak ismételni tudom magam. Így bocsássátok meg, hogy bemásolom a vasárnapi gondolataimat:

Most a Hey Soul Sister című slágerrel világhírűvé váló Train karácsonyi felvételét hoztam el Nektek. A Train legújabb dala a jól megszokott karácsonyi Coca Cola kampányához készült. Egy igazi vidám dalról van szó. Az együttes szerint a Coca Colá-val kötött üzlet nem csak a pénzről szól. Mivel jön a karácsony, szeretnék elfeledtetni az emberekkel mindennapi gondjaikat. Talán a Shake Up Christmas c. felvétellel ez sikerülhet is!

A hivatalos klip tegnap debütálhatott, de csak mától tudjuk megtekinteni itthon is. A videó szerintem egész jól sikerült. Stílusosan egy karácsonyi Train koncert eseményeibe pillanthatunk be. Közben persze a jeggyel nem rendelkezőket is megérinti az ünnep varázslatos szele, és váratlan fordulatot vesz életük. (De szépen fogalmaztam!) A tipikus, könyvekben, filmekben tapasztalt karácsony ugye mindig erről szól. Nem tudom létezik-e, de ha igen, kívánom nektek, hogy legyen benne részetek!  Mondjuk magamnak is kívánom :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music train napi music slágergyanús engyus train shake up christmas train coca cola train coca cola advertisment train coca cola reklám train coca cola dal train shake up christmas official music video train shake up christmas klip train shake up christmas dal song coca cola

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr952491862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása