Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Ed Sheeran - Give Me Love

2012.11.15. 22:05 engyus

EdSheeranGiveMeLove.jpgAzt hiszem Ed Sheeran személyéről még nem írtam rosszat. Nem titok, hogy kedvelem a zenéjét és a zene által mutatott alázatát. Viszont biztos vagyok benne, hogy akkor sem tudnék negatívumokkal előrukkolni, ha nem állna hozzám közel a zenéje. A brit énekes-dalszerző első albumának hatodik kislemezét készül megjelentetni. A jól megszokott lassú gitárdallamokra íródott Give Me Love c. dal még nem jelent meg, viszont a zenei videó már a múlt héten bemutatásra került.

Ed Sheeran igazán szimpatikus személyiség, aki a brit zenészek szokásaihoz híven egyik napról a másikra szerettette meg magát velünk. The A Team c. slágerét milliók hallgatták világszerte és dúdolták a jól ismert traktusokat. Zseniális dalról van szó, amire az ember remekül tud agyalni, gondolkodni. Az ezt követő szintén remek kislemezek közül talán a Lego House és a Drunk vált még ismertebbé, de nagyon nehéz különbséget tenni köztük. Ahogyan a felvételek műfaját is nagyon nehéz meghatározni. Van ezekben a dalokban soul indie, pop, rap, rock és még hip-hop is. Egy vörös hajú brit fiú egy gitárral a kezében. Ez egy külön stílus!

Legújabb dala ismételten egy lassú ballada, egy érzelmes dal, ami valószínűleg ismét sokak zenelejátszóján kap majd helyet. November 26-án jelenik majd meg a + című stúdióalbum hatodik kislemezként, a Give Me Love c. felvétel. Kellemes énekhang, hangulatos gitárzene. Nem igazán lehet jobban körülírni az előadó saját szerzeményét. Ed Sheeran egyébként mindig is híres volt arról, hogy nem csak énekel, hanem szövegeket ír és zenét szerez. Ráadásul más, szintén neves társainak is. Itt van például a One Direction Little Things címet viselő legújabb slágere, melynek szerzője Ed Sheeran. Ezen kívül azt is érdemes megemlíteni hogy Ed, a legújabb Taylor Swift albumon is szerepet kapott, mégpedig az Everything Has Changed c. dalban. De nem fecsérlem tovább a szót, a dalokat hallgassátok meg bátran! Valamint a Give Me Love zenei videóját is tekintsétek meg!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos ed sheeran új klipek ed sheeran give me love ed sheeran give me love klippremier ed sheeran give me love official music video ed sheeran give me love új dal ed sheeran give me love új klip ed sheeran give me love +

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr444900969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása