Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Ed Sheeran - Lego House

2011.11.08. 23:45 engyus

Már régóta tervezem, hogy megírom ezt a bejegyzést. Már a nyáron elhatároztam, hogy bemutatom Nektek Ed Sheeran-t. A fiatal brit zenész az idei évben adta ki első hivatalos stúdióalbumát, amivel rövid idő alatt hatalmas népszerűségre sikerült szert tennie. Dalai közül már biztos van, amit Ti is ismertek, The A Team  c. felvételét például a hazai rádiókban is hallhatjuk.

A mindössze 20 esztendős Edward Christopher Sheeran igazi zenésznek mondhatja magát. Dalokat ír, zenét szerez, kiválóan énekel, és remekül bánik  gitárral is. A húros hangszer fortélyaival már egészen fiatalon megismerkedett. Dalokat és lemezeket már korábban is jelentetett meg, de az igazi áttörést az idei év jelentette számára. Ugyanis szeptember 9-én végre kiadhatta első igazi debütáló albumát. A nagylemez címe szimplán csak egy + jel. Egyszerű és nagyszerű cím!

Az album első kislemeze a The A Team volt, ami azóta is hatalmas kedvenc. Nem csak a szigetországban, hanem más országokban is. Az interneten is számos feldolgozása kering már a remek felvételnek. Ezt követhette a You Need Me, I Don’t Need You c. dal amit november 13-án, a Lego House követhet. A dalt az énekestől megismert könnyedség és lazaság jellemzi. A nemrég bemutatott zenei videóban pedig egy ismerős arcra is felfigyelhetünk. Ugyanis a Ed klipbeli zaklatóját a Harry Potter filmekből jól ismert, Rupert Grint alakítja.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos ed sheeran új klipek ed sheeran lego house ed sheeran lego house official music video ed sheeran lego house klip ed sheeran dalok ed sheeran klipek ed sheeran the a team ed sheeran

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr323364822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása