Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Ed Sheeran - Drunk

2012.01.30. 21:48 engyus

ed-sheeran-drunk.jpgEd Sheeran alighanem a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése. Remekbeszabott dalaival, könnyed gitárjátékával és zenei tehetségével méltán vált sokunk kedvencévé a közelmúltban. Debütáló lemeze + címen tavaly szeptemberben jelent meg és The A Team c. első dalából rögtön sláger lett. A nagysikerű felvételt a You Need Me, I Don't Need You  és a Lego House című felvételek követhették. A dalok mind-mind magukért beszélnek, hiszen aki szereti a minőségi popzenét, az biztosan már az első hallgatás után is megjegyzi magának őket.

Ed Sheeran személyében egy igen fiatal, ám de ritka zenei tehetséget ismerhetünk meg. Manapság már egyre kevesebb azt olyan előadó, aki saját maga írja a dalait és a hozzá tartozó zenét is. Nos Ed szerencsére ezen zenészek táborát erősíti. Első albuma Angliában többször is vezette az eladási listát, ez azt hiszem ígéretes belépő a brit fiatalembernek. Nem véletlen hogy az idei Brit Awards-on ő kapta a legtöbb jelölést. A február 21-én megrendezésre kerülő díjátadón derül majd ki hogy a Legjobb brit album, a Legjobb brit kislemez, a Legjobb brit férfi előadó és a Legjobb brit felfedezett kategóriák közül melyekben diadalmaskodik az énekes. Ráadásul hamarosan megérkezik Ed stúdióalbumának negyedik kislemeze is, a Drunk című felvétel. A kellemes dal mellé egy humoros és vidám zenei videó készült melyben az előadó ivócimborája egy macska.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music drunk videoklip videoklipek klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos ed sheeran új klipek ed sheeran drunk ed sheeran drunk klippremier ed sheeran drunk videoklip ed sheeran drunk brit awards 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr713978126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása