Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

One Direction - Little Things

2012.11.07. 21:24 engyus

one-direction-little-things-single-art1.jpgMeddig tart még a One Direction őrület? Ezt a kérdést már talán a múltkor is feszegettem, még ha nem is pontosan ebben a formában is. A brit fiúbanda már az X Factor óta töretlenül sikeres, és ez a népszerűség nem is nagyon fog csökkenni manapság. Öt fiatal jól szituált srác, kreatív csapat a banda mögött, slágergyanús dalok, és főként tinédzser lányokból álló milliós nagyságrendű rajongótábor! Ez a siker titka! A fiúbanda új dallal jelentkezett a közelmúltban, mely hasonlóan közkedvelt lehet, mint elődei. A hamarosan megjelenő Little Things című dal klipje a múlt héten érkezett meg. Máris több millióan nézték meg.

A One Direction november 9-én dobja piacra várva várt második nagylemezét. A Take Me Home c. albumot valószínűleg már a megjelenés első napján rengetegen fogják megvásárolni. Szinte biztos, hogy a rajongók a bandát övező őrületes fanatizmussal rohamozzák meg majd a lemezboltokat és a zeneletöltő oldalakat. Így történt ez korábban is a Live While We're Young c. első kislemez esetében is, ami már a megjelenés előtt zenetörténelmi rekordot írt. Szeptember elején vette kezdetét a kislemez előrendelése, és pillanatok alatt minden idők leggyorsabban és legnagyobb példányszámban előrendelt kislemeze lett.

November 11-én jelenhet meg az együttes legújabb albumának második kislemezdala, a Little Things c. felvétel. A dal október 29-én került először lejátszásra BBC Radio 1 műsorában. Az újdonság teljesen más, mint az eddig megszokott One Direction dalok. Az Ed Sheeran által írt Little Things egy érzelmes hangvételű, lassú ballada. Nem mondom hogy rossz lett, csak szokatlan. Különben is, vagy 300 ezer One Direction fan lincselne meg, ha azt merném mondani, nem lett jó! A november 2-án bemutatott klip is más lett az eddig megszokottaknál. Egyszerű kisfilm lett, mindenféle különösebb felhajtás nélkül. A fiúk is idősebbek lettek, de a lányok szemében valószínűleg pozitív változásról van szó. A premier óta már több mint 18 millióan töltötték le a videót. Azt hiszem az adat ismét magáért beszél. De térjünk csak vissza a bevezető kérdésre! Meddig tart még a One Direction őrület? Talán addig, amíg a mostani tini generáció felnő és leszokik az öt fiatalember dalairól? Vagy addig, amíg az egyik lázadó bandatag ott nem hagyja az együttest? Vagy addig amíg esetleg a srácok össze nem vesznek egymással? Na most szereztem újabb 300 ezer haragost az biztos. Ne legyen igazam, de az ilyen sikeres bandák történetében nem egyszer előfordult már hasonló, és mint a tudjuk a történelem gyakran ismétli önmagát!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos one direction új klipek one direction little things one direction little things klippremier one direction little things új dal one direction little things új klip one direction little things videó one direction little things premier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr744896026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása