Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Justin Bieber ft. Nicki Minaj - Beauty And A Beat

2012.10.12. 18:47 engyus

JB- beauty and the beat.jpgVajon mi állhat az örök tinibálványként zenetörténelmet író Justin Bieber útjába? Pályafutásának kezdeti évei olyannyira jól sikerültek, hogy képes még manapság is az akkor felhalmozott rajongói őrület és siker fényében úszni. Tény és való, tehetséges fiúról van szó, aki még a lányok szívébe is könnyen belopta magát. Ám azóta eltelt pár év és a gyermekien bájos remek énekhang is elszállt az évekkel. Ma már közel sem olyan tökéletes az élőben éneklő Justin hangja. Ennek ellenére abszolút népszerű még ma is. Rajongóinak száma nem csökken és még mindig kisebbfajta őrületet kelt jelenléte. Ilyen ez a sztárkultusz. Mindenki Justinja most új dallal és klippel borzolja a kedélyeket.

Legújabb dalai is közönségkedvencnek számítanak, akár csak ezek zenei videói. Az idei nyáron jelent meg a kanadai énekes harmadik Believe c. nagylemeze, melyről eddig három kislemezdal jelenhetett meg. Elsőként a márciusi Boyfriend, melyet a júliusban kiadott As Long As You Love Me követett. A két dal túl gyakran szólalt meg a rádiókban és a klipek nézettsége is túl magas számomra. Azért ennyire mégsem jók... Akinek pedig mindez nem lett volna elég október 12-én megérkezett a klasszikus Disney-mese, hangzásban hasonló címén élősködő Beauty And A Beat c. single. Valószínűleg ez a dance és elekronikus dallamokból felépülő popdal is hamar slágerként fog végigvonulni a toplistákon és a rádiókban. A pörgős, gyors ütemű electropop felvételben a zeneipar egyik legmegosztóbb sztárja, Nicki Minaj is közreműködik, aki Bieber szerint a legtökéletesebb választás volt a koprodukció elkészítéséhez.

A mai napon a felvétel hivatalos zenei videója is felkerült a világhálóra, kisebbfajta önmarketing akció után, melyben Justin Bieber kicsit megvezette rajongóit. Az énekes Twitter üzenetben osztotta meg a világgal, hogy ellopták számítógépét melyen személyes képek és videóik is voltak. Az állítólagos elkövető pedig létrehozott egy Twitter profilt, ahol fotókat és videókat osztott meg az ellopott anyagból. Nagy meglepetésre az egyik megosztott tartalom a lent látható klip volt. A klipet egyébként maga Justin rendezte és nagy részét saját maga rögzítette. És igen... már megint csak buli, csajok, buli, csajok és mindenki a világ legboldogabb embere. Nagyjából erről szól a majd öt perces "amatőr" kisfilm.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók justin bieber napi music slágergyanús engyus music videos új klipek justin bieber ft nicki minaj beauty and a beat justin bieber ft nicki minaj beauty and a beat official music video justin bieber ft nicki minaj beauty and a beat klippremier justin bieber ft nicki minaj beauty and a beat új videó justin bieber nicki minaj justin bieber beaty and a beat justin bieber nicki minaj beauty and a beat premier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr844845158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása