Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Justin Bieber ft. Big Sean - As Long As You Love Me

2012.08.02. 22:23 engyus

AsLongAsYouLoveMe.jpgJustin Bieber legújabb klipje valószínűleg megosztja majd a zenekedvelőket. Egy részük biztosan sírva szorítja majd a fotel karfáját, ugyanis kedvenc tinibálványuk arcát elég rendesen kidekorálják a videóban. A másik oldal pedig bizonyára kárörvendően mosolyog a klip láttán és érez némi elégtételt, még akkor is, ha nyilvánvaló hogy csak egy átlagos zenei videóról van szó. A kanadai énekesről köztudott hogy videóiban szeret átesni a ló túloldalára és hajlamos saját magát fényezni. Ezúttal is ezt láthatjuk, ugyanis az As Long As You Love Me című dal tegnap bemutatott klipjében ismét a hős szerelmes szerepébe bújt a ma már 18 éves Bieber. Ismét elmaradhatatlan kellék a főhős, a menő járgány és egy bombanő. Ja és persze a dögösebbnél dögösebb csajokból álló tánckart sem szabad elfelejteni. Erről az oldalról nézve a videó a hihetetlen sikereket elért Boyfriend videójának hű folytatása lett.

Számomra azért kicsit hiteltelen az egész Bieber mítosz. Itt van nekünk egy még szinte kölyök srác, aki már évek óta a lángoló szerelemről, fájdalmas szakításokról és szívszorító érzésekről énekel. Ehhez talán még kellene pár év és akkor azt mondanám, igaza lehet, mert ezeket mind átélte. De így... Amúgy ezeket a kliséket félretéve a klip hangulata egészen jó lett. Maga a sztori sem rossz, bár rendesen a közhelyek csúcsát verdesi. A valószínűleg sokak által ismert Michael Madsen felbukkanása kellemes meglepetésként ért, és ebben a pár percben is remekül alakítja a lányát féltő maffiózó apuka szerepét. És nem mellesleg jól elpáholja Justint. A képi világ abszolút jó, de a vágásokra sem lehet panasz, azt viszont nem értem minek egy szélesvásznú videóra rátolni még egy szélesvásznat. Nagyobb a fekete rész a monitoron, mint kéne. De hogy a dalról se feledkezzek meg, illene arról is szólnom pár szót. Az As Long As You Love Me c. felvétel a júniusban kiadott Believe c. stúdióalbum második kislemezdalaként jelent meg július 10-én. Szokásos r&b popdal, és ezzel mindent el is mondtam azt hiszem. Még talán annyi hogy a felvételben Big Sean is közreműködik.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók justin bieber napi music slágergyanús engyus music videos új klipek justin bieber as long as you love me ft big sean justin bieber as long as you love me ft big sean official music video justin bieber as long as you love me ft big sean klippremier justin bieber as long as you love me ft big sean video justin bieber as long as you love me ft big sean klip as you love me ft big sean

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr634692726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása