Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Justin Bieber - Boyfriend

2012.05.04. 23:21 engyus

Justin_Bieber_-_Boyfriend.jpgJustin Bieber már megint egy amerikai filmben érzi magát, de minimum valamelyik Need For Speed játékban. A még mindig megmagyarázhatatlanul népszerű tinisztár legújabb klipje megint nem szól másról, mint három és félpercnyi menőzésről. A kanadai srác Boyfriend című dalának videója bőven kapott felvezetést és előzetest. Lassan már olyan hosszú promóciós időszakról volt szó, hogy még a rajongók is megfeledkeztek róla, hogy itt bizony klip is lesz. Mindenesetre nem úsztuk meg videó nélkül, aminek lányok ezrei örülnek most világszerte.

A 18 esztendős világsztár (-.-'), aki már egy ideje az évekkel ezelőtt megszerzett hírnévből építkezik, újabb lemezt ad ki 2012-ben. Bieber harmadik stúdióalbuma Believe címen jelenik majd meg június 19-én. Eddig egy dalt ismerhettük meg a készülő albumról, ez pedig a március 26-án kiadott Boyfriend, ami mellé ez a csodás klip is készült. Az r&b és hip hop dallamokat felölelő felvétel ismét igazi slágerré vált a fanok körében. Köztudott hogy Bieber hangja már nem olyan, mint 15 évesen, talán épp ezért van szükség a még rap betéteknek is gyenge részletekre. Bár ez a klip sem semmi, a pálmát mégis az énekes karácsonyi klipje viszi. A felvágás és flegmaság azonban itt is visszatérő elem. Vagizzunk sportkocsival, meg hiányos öltözetű csajokkal. Teljesen valósághű az egész, nemde? Az azonban biztos, hogy a dalról készült internetes feldolgozások közül nem egy felülmúlja Justin újdonságát.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók boyfriend justin bieber napi music slágergyanús engyus music videos új klipek justin bieber boyfriend justin bieber boyfriend official music video justin bieber boyfriend klippremier justin bieber boyfriend video justin bieber boyfriend új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr194489381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása