Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Flo Rida - Whistle

2012.05.29. 23:07 engyus

Whistle_-_Flo_Rida.jpgAz elmúlt héten a Megasztár döntőjében lépett fel az egyik legismertebb rap előadó, a napjainkban igen népszerű, Flo Rida. Már hetekkel ezelőtt elárasztottak minket a Flo Rida-ról szóló hírekkel és túlságosan beharangozták a "világsztár" érkezését. Nos a zenész meg is érkezett hozzánk és  el is játszotta hogy tud énekelni. A Good Feeling c. dal előadásakor semmi különös nem történt, hiszen nyilvánvaló volt hogy playbackről lesz szó. Ha a hazai énekesek 90 %-a megengedheti magának hogy tátogjon, akkor egy ilyen hírességtől se várjunk mást. De aztán jött a Wild Ones c. bombasláger amit egy bizonyos Stacey (kiafeneaz?) közreműködésével harangoztak be. Kíváncsian vártam ki ő... Aztán a lila hajú hölgy első megszólalásánál nem hittem a fülemnek. Ennek a Stacey-nek pont ugyanolyan hangja van, mint az eredeti dalban éneklő Sia-nak? Hát hogy mik vannak! Irtózatos playback volt, és egy nagy kamu az egész. A TV2 elég jól befürdött ezzel azt hiszem, bár a nézettséget garantáltan megdobta Flo Rida jelenléte. De valljuk be, gáz volt ez az egész. Gáz a TV2 számára, aki nem kevés pénzt ölt bele ebbe a marhaságba. Gáz Flo Rida számára, aki ezzel megmutatta mennyire nem hiteles, amit csinál. És végül gáz nekünk magyaroknak is, akik ezt megesszük, és boldogan posztoljuk a Facebookon, hogy : "Vééééégre! Flo Rida a Megasztárban!" Hát kérem ez valami botrány volt. Egészen véletlenül pont pénteken debütál Flo Rida legújabb klipje is. Na az is megér egy misét!

Az amerikai zenész egészen biztosan abba a kategóriába tartozik, akiknek egy deka hangjuk sincsen, mégis marha jól megélnek a haknikból és egy fél világ hallgatja rongyosra dalaikat. Szó se róla, remek slágereket hallhattunk az elmúlt időszakban a rappertől, de ezek csak CD-ről és MP3-ról szólnak jól. Hihetetlenül népszerűvé válhatott a Good Feeling és a Wild Ones is és valószínűleg az áprilisban bemutatott Whistle c. felvételnek is ez lesz a sorsa. Mindhárom dal Flo Rida negyedik stúdióalbumán kapott helyet, ami Wild Ones címen jelenhet majd meg július 3-án. Fülbemászó dal, nem kétséges, melyhez a szokásos elemeket tartalmazó klip is megérkezett. Tengerpart, gazdagság, nők, buli és minden amit a rapper videóiból megszoktunk. Na de a dalszöveg! Hát rég hallottam ennyire áthajlásos sorokat. "Can you blow my whistle baby?" - tovább nem is folytatom, aki akarja füleljen jól, vagy olvasson utána. Egészen biztosan egy sípról van szó... Ezt a mondatot már egy 4. osztályos diák is le tudja fordítani, és valószínűleg érti is. Na de nem baj! Nekünk az a dolgunk hogy vidáman és önfeledten énekeljük és fütyörésszünk, mert valószínűleg a nyár egyik legnépszerűbb slágeréről van szó.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music flo rida klippremier zenei videók whistle napi music slágergyanús engyus music videos új klipek flo rida whistle flo rida whistle klippremier flo rida whistle official music video flo rida whistle új klip flo rida megasztár

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr924553953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása