Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Flo Rida - Good Feeling

2011.10.25. 20:56 engyus

Flo Rida legutóbb David Guetta albumán tűnt fel. Egészen pontosan a Where Them Girls At című dal kapcsán hallhattunk róla mait a francia DJ, és Nicki Minaj közreműködésével készített el David Guetta legújabb korongjához. Hamarosan Flo Rida legújabb albuma is megjelenik. Az Only One Rida (Part 2) c. album várhatóan az év vége felé lát majd napvilágot. A cím a rapper előző albumhoz, kötődik, az Only One Flo (Part 1) c. nagylemezhez, és tulajdonképpen ennek a folytatásaként fog megjelenni.

Flo Rida negyedik stúdióalbumának első kislemezeként érkezett meg augusztus 29-én a Good Feeling c. felvétel. A dal várhatóan sikeres sláger lesz, hiszen nagyon fülbemászó dallamokat tartalmaz. A felvétel a svéd DJ, Avicii (alias Tim Berg), Levels című dalának alapjaira épül. De jó tudni hogy ez is egy feldolgozás, ugyanis Etta James, 1962-es slágerét, a Something Got A Hold On Me című dalát használja mindkét szerzemény. Flo Rida változatában a dal végén előkerül a 2011-ben hódító útjára indult dubstep stílus is. Az újdonság klipje tegnap kerülhetett bemutatásra. A videó backstage és koncertvideókon kívül, Flo Rida eddig nem látott pillanatait és fergeteges buli felvételeket is tartalmaz.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music videóklipek flo rida new klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos flo rida good feeling flo rida good feeling official music video flo rida good feeling klippremier flo rida good feeling videoklip flo rida good feeling új dal single good feelings flo rida good feeling avicii etta james cover

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr53329901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása