Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

David Guetta - Where Them Girls At ft. Nicki Minaj, Flo Rida

2011.06.28. 16:31 engyus

David Guetta talán napjaink legfelkapottabb és legkeresettebb DJ-je. Az elmúlt években a popszakma szinte minden jeles képviselőjével dolgozott már együtt. A francia lemezlovas által létrehozott hangzásvilág igen népszerű lett a közelmúltban. Dalai népszerűek, közkedveltek, és a slágerlistákon is jól szerepelnek. Örömhír a rajongók számára, hogy hamarosan megjelenhet David Guetta ötödik stúdióalbuma.

Az új nagylemez legkorábban a nyár végén, de inkább szeptemberre várható. Guetta szerint a jól megszokott zenei stíluson kívül, egy újfajta hangzásvilággal is találkozhatunk majd, amit leginkább a Coldplay, valamint a Kings Of Leon zenéje inspirált. Május 2-án debütálhatott a készülő, Nothing But the Beat címet viselő album, első kislemeze. A Where Them Girls At c. dal bombaként robbant a zenekedvelők körében, ugyanis a felvétel Flo Rida és a Nicki Minaj közreműködésével készülhetett el.

Flo Rida már korábban is dolgozott együtt a francia előadóval, de Nicki Minaj felbukkanása sem lehet meglepő, hiszen a Trinidadi rapper és énekesnő is egyre sikeresebb. Hosszú várakozások után végre a zenei videó is bemutatásra kerülhetett, ami jócskán feldobja a dalt. A látványos videoklip ma debütálhatott a You Tube-on. Természetesen mindhárom előadó szerepel a kisfilmben, melyben hatalmas buborékok ejtik ámulatba az emberiséget.

Szólj hozzá!

Címkék: david guetta where them girls at nicki minaj flo rida official music video david guetta where them girls at nicki minaj flo rida klippremier david guetta where them girls at nicki minaj flo rida videoklip david guetta where them girls at david guetta new single david guetta új album

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr443022252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása