Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Flo Rida ft. Sia - Wild Ones

2012.02.09. 21:48 engyus

Flo_Rida_Wild_Ones.jpgÉrdekes dolog ez a rap műfaj! Nem tudsz énekelni, hangszereken játszani, mégis befutott sztár lehetsz a popszakmában. Természetesen nem leszólni akarom napjaink elismert műfajának népszerű képviselőit, de tény hogy lényegesen kevesebb zenei tudás kell egy rap karrierhez. Itt van például Flo Rida, aki a 21. század egyik legkedveltebb rappere. Rap-nek nevezzük amit csinál, pedig össze sem lehet hasonlítani azzal a stílussal amit Eminem képvisel. Az elmúlt években vált elterjedté a dance és a hip hop zenével megfűszerezett rap, amivel Flo Rida is nevet szerzett magának.

Márciusban jelenik meg Flo Rida negyedik stúdióalbuma, ami az Only One Rida (Part 2) címet kapta. Az album első kislemezdala a Good Feeling c. felvétel hatalmas slágerré nőtte ki magát, köszönhetően persze a dal alaptémájául szolgáló Avicii dallamoknak. De persze ne feledkezzünk meg a közelmúltban elhunyt Etta James nevéről sem, akinek At Last c. klasszikusa mindkét dalban felcsendül. Flo Rida december 19-én kiadta a készülő album második dalát is, ami Sia közreműködésével készült, akiről legutóbb David Guetta, Titanium c. slágerének kapcsán hallhattunk. A zene újdonság a Wild Ones címet viseli, és továbbra is követi azt a zenei irányvonalat, amiért Flo Rida-t szeretik. A ma bemutatott zenei videóban semmi rendkívüli nincsen. Hasonlít a Good Feeling kisfilmjéhez. Ismét tudomásul kell vennünk, hogy a világ másik felén a zenészek is másként élnek, mint itthon. Fényűzés, utazás, szórakozás temérdek mennyiségben!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek flo rida ft sia wild ones flo rida ft sia wild ones klippremier flo rida ft sia wild ones official music video flo rida ft sia wild ones klip flo rida sia wild ones

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr454085523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása