Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Carly Rae Jepsen - Tonight I'm Getting Over You

2013.02.26. 22:34 engyus

tumblr_mau1r5uZ0F1qbpmeeo1_cover.jpgSokakat foglalkoztató kérdés volt, hogy mi lesz a tavalyi év egyik (ha nem a legnagyobb!) slágerét jegyző Carly Rae Jepsennel. Tovább gyarapítja-e az oly népes egyslágeres előadók táborát, avagy sikerül maradandót alkotnia és a nagy sikerből némi előnyt kovácsolni? Talán ez idáig egyik kijelentést sem állíthatjuk bizonyosan. A kanadai lány most valahol a két lehetőség között tapogatózik és próbálkozik berobbanni egy újabb slágerrel. Eddig mérsékelt sikerrel. A legutóbbi This Kiss nem volt valami jelentős dalocska, de a legfrissebb, Tonight I'm Getting Over You c. felvétel már nagyobb figyelmet kaphat. Nem csak a dal, hanem Carly legújabb zenei videója miatt is.

Carly Rae Jepsen nem ma kezdte az éneklést. 2007-ben a Canadian Idol nevű tehetségkutatóban a harmadik helyig menetelt, majd kapva az adódó lehetőségen 2008-ban ki is adta debütáló nagylemezét Tug Of War címen. Valószínűleg ez az album csak a kanadai berkeken belül kapott nagyobb figyelmet és kizártnak tartom, hogy a világ legtöbb pontján bárki is felfigyelt volna erre a mondjuk ki, jelentéktelen dalválogatásra. Aztán csoda történt, amit már mindannyian ismerünk! Már a tavalyi év elején érezni lehetett, hogy az énekesnő jól ismert daláról még sokat fogunk hallani. Kezdetben én is szkeptikus voltam, de a klip megjelenése után már kezdtem én is hinni a Call Me Maybe sikerében. A kanadai előadónak valamilyen szerencse vagy ki tudja mi folytán sikerült egy olyan dalba belenyúlni, ami az egész világot bejárta és 2012. egyik legismertebb felvételévé nőtte ki magát. Számtalan megtekintés, eladás, lejátszás és feldolgozás született, és az egykori jelentéktelenség világhírnévvé duzzadt. Pont.

Na de mi jön ezután? Tavaly szeptemberben megjelent a második album is, Kiss címen, ami ez említett dallal elég jó kedvcsinálót kapott azt hiszem. Az újonnan kiadott kislemezek közül nehéz lenne a Call Me Maybe mellé emelni bármelyiket is. A Curosity és a This Kiss klippel együtt is elhanyagolható lett. Bár Curosity címen azért egy EP is kiadásra került a nagylemez megjelenését megelőzően. Az Owl City-vel közösen készített Good Time viszont egészen jó volt, ennek ellenére nem igazán került be a popzene vérkeringésébe. Decemberben érkezett még csendben egy újabb dal, Almost Said It címen. Ha nem nézek utána, nem is tudom mi ez, azt hiszem ez mindent elmond.

Viszont január 21-én egy újabb slágergyanús felvétel látott napvilágot Tonight I'm Getting Over You címen. Bár a dalcím felejtős lehet, ugyanis egy páran már elhasználták ezt a sablonos angol szófordulatot és nem mellesleg túl hosszú is lett. Az újdonság azonban már jóval érdekesebb és modernebb, már ami a zenei irányvonalat illeti. Elektronikus zene a javából, dance és house elmekkel felvértezett popdal. Vidámságról és bohóckodásról itt már szó sincs, ez a dal egy nem egészen szerencsés kimenetelű szerelemről szól. Az énekesnő pedig valamelyest érettebb és komolyabb oldalát mutatja, mind a dalban, mind a múlt héten bemutatott klipben. Pár nap alatt már majdnem három millióan megtekintették, ami azért nem olyan rossz. Persze kérdés hogy ebből hányan a Call Me Maybe meghallgatása után jutottak el a videóhoz. De adjunk egy esélyt Carly-nak és hallgassuk meg legújabb szerzeményét! Talán ad még egy utolsó löketet az énekesnő tavalyi albumának. Egy valami azonban biztos! A 2012-es sikerdal igen magasra helyezte a lécet. Nehéz lesz felülmúlni.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek carly rae jepsen carly rae jepsen tonight i m getting over you carly rae jepsen tonight i m getting over you klippremier carly rae jepsen tonight i m getting over you official music video carly rae jepsen tonight i m getting over you videó tonight i m getting over you

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr975107352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása