Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

2012.03.04. 22:23 engyus

Carly_Rae_Jepsen-Call_Me_Maybe.jpgA tegnapi Avril újdonság után ma ismét Kanada felé vesszük az irányt. A tengerentúli ország legismertebb zenészei a világ zenei elitjébe tartoznak. Itt van például Avril Lavigne, Justin Bieber, K'naan, vagy például Nelly Furtado. De még folytathatnám a sort. Ezúttal egy kevésbé ismert énekesnőt szeretnék bemutatni Nektek, aki legújabb dalával nagy lépést tett az európai sikerek felé.

Carly Rae Jepsen, a bájos és fiatal énekesnő 1985-ben született. Először 2007-ben figyeltek fel rá, amikor is jelentkezett a Canadian Idol nevezetű tehetségkutatóba, ahol a harmadik helyen végzett. A tehetségkutató előtt főiskolára járt, amit a műsorban rejlő lehetőségek miatt egy időre félretett. Ám az elért siker és a műsort követő turné után úgy döntött, hogy befejezi tanulmányait és nem folytatja a főiskolát. Elhatározta hogy inkább a karrierére koncentrál és inkább a dalszerzésre és az éneklésre fókuszált. Jelenleg Justin Bieber kiadójával áll szerződésben és hamarosan kiadja második albumát.

Carly 2008-ban adta ki első nagylemezét Tug Of War címen, ám debütáló albuma még nem hozott átütő sikereket. De Carly nem adta fel és idén február 14-én megjelentette első középlemezét Curiosity címen. Ezen a lemezen szerepel az énekesnő legújabb, Call Me Maybe című felvétele. A fülbemászó felvétel már a tavalyi év szeptemberében megjelent, de csak mostanság kezdett egyre közkedveltebbé válni. A kanadai slágerlistán első hellyel mutatkozott be januárban, amit utána is sikerült megtartania. Mára már kétszeres platinalemez lett a dalból és a világ több toplistáján egyre előkelőbb pozícióba kerül. A vidám felvétel zenei videója a közelmúltban került bemutatásra és egyre többen kíváncsiak rá. A dalújdonság valószínűleg a fiatal lány második nagylemezén is szerepet kaphat majd.

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek carly rae jepsen carly rae jepsen call me maybe carly rae jepsen call me maybe official music video carly rae jepsen call me maybe klippremier call me maybe

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr684288978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása