Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

One Republic - If I Lose Myself

2013.01.28. 21:58 engyus

onerep.jpgÚgy kellet már egy újabb One Republic dal a mai popzenébe mint egy falat kenyér! Jó persze lehet, hogy ez azért egy kicsit túlzás, de általában mindig felüdülést hoznak a srácok az unalmas könnyűzenei életbe. Ryan Tedder zenei munkásságát már korábban is méltattam, ezért újfent nem is teszem meg. Elképesztően tehetséges és ötletes zenei egyéniségről van szó, aki saját együttesével elég nagy szüneteket követően szokott új dalokkal előrukkolni. De azt hiszem ez egyáltalán nem megy a banda rovására. Sőt! Augusztus óta nem hallottunk a One Republic-ról. Január 8-án viszont megérkezett legújabb nagylemezük legelső kislemezdala, az If I Lose Myself.

A One Republic már 11 éve megalakult, mégis csak két kiadott stúdióalbum található a repertoárjukban. A 2007-es Dreaming Out Loud, valamint a 2009-es Waking Up. A közéletbe kétségtelenül az Apologize c, dallal robbantak be, amely azóta is közkedvelt zenének számít. Legutóbb a nyáron hallottunk felőlük, amikor is az együttes bejelentette készülő nagylemezüket melynek első dalát is bemutatták Feel Again címen. Azóta kiderült hogy a karitatív célokra is felhasznált dal nem hivatalos kislemezként, csupán promóciós dalként jelent meg. Pedig abszolút kiadhatták volna első single-ként is, ahogy eredetileg tervezték. Közben hivatalossá vált, hogy az új album 2013. márciusában mutatkozik majd be Native címen. Január 8-án pedig az igazi első kislemezdalra is fény derült.

Az If I Lose Myself tehát a hamarosan debütáló album felvezetéseképpen érkezett meg az év elején. Az alternatív és pop rock vonalat ezúttal a modernebb zenei irányzatok is követik, így a dal egy electropop és szintipop elemekkel feltuningolt slágergyanús felvételként vált közkinccsé. Először azt gondoltam kissé szokatlan ez Ryan Tedder formációjától, de a dal végére megszokta a fülem az újfajta hangzást. Szerintem szeretni fogjátok! A felvétel természetesen klipet is kapott, ami pár nappal ezelőtt került fel a You Tube-ra. Ismét jó kis dalt hozott össze a One Republic, ez nem vitás. Vajon hamarosan az itthoni rádiókban is felcsendül?

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók one republic napi music slágergyanús engyus music videos új klipek onerepublic if i lose myself one republic if i lose myself one republic if i lose myself official music video one republic if i lose myself klip one republic if i lose myself új dal klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr205049899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása