Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

One Direction - Kiss You

2013.01.09. 22:04 engyus

one-direction-kiss-you-music-video-premiere-countdown5-1357583154_310x300.jpgA legutóbb már elemeztem a One Direction jelenlegi egyeduralkodó helyzetét és azt is hogy az ilyen állapotok általában nem tartanak sokáig. Még mindig tartom azon kijelentésemet miszerint az öt fiú közül hamarosan minimum egy távozni fog a bandából. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ilyen sikeres fiúbanda mindegyik tagja maradéktalanul elégedett legyen jelenlegi helyzetével. Látható hogy az együttesen belüli hierarchia létezik. Kérdés, hogy ezt meddig tűrik az "alacsonyabb" besorolású tagok. Tény hogy legújabb klipjükben nagyon jól érzik magukat együtt. Vígan bolondoznak, hülyéskednek miközben legfrissebb daluk, a Kiss You c. felvétel klipjében elevenítik fel az utóbbi évtizedek legsablonosabb klipkellékeit.

Ki gondolta volna, hogy az X Factorban sebtében összedrótozott srácok ilyen karriert futnak be az elmúlt két évben? Azt hiszem nem sokan. Pedig valami nagyon jól sikerült, hiszen a One Direction ma már nem csupán Európa szerte, hanem már Amerikában is őrületesen népszerű. Múltjukat már gondolom mindenki ismeri, legnagyobb slágereikről nem is beszélve. Térjünk inkább rá a srácok legújabb slágerére, a Kiss You c. dalra, ami a tavalyi évben, november 17-én jelent meg kislemez formájában. A felvétel a Live While We're Young és a Little Things c. sikerdalokat követően érkezett meg, a Take Me Home címet viselő album harmadik kislemezeként. Az első két dal abszolút megadta a One Direction második lemezének alaphangját. Éppen ezért nem is meglepő hogy a Kiss You már a kiadást megelőzően ismert dalként köszönt vissza ránk a különböző internetes oldalakról és netes rádiókból. Igazi "onedirectionös" dalról van szó ezúttal is, ami dinamikus ütemével, fülbemászó dallamaival és könnyen megjegyezhető szövegével hamar a rajongók szívébe és fülébe záratta magát. A dal hivatalos videójának eleje számomra eléggé jól tükrözi a banda valódi helyzetét.

A klip első részletében a motoron felbukkanó srácok, név szerint Zayn, Liam és Harry azok a tagok, akik személyiségükkel és énekhangjukkal valóban hozzátesznek valamit a dalokhoz. A másik két jómadár pedig egészen nyugodtan nézhetne más munka után. Ez persze abszolút szubjektív vélemény és valószínűleg a múltkori cikket követő 300 ezer haragoshoz most még egyszer ennyi csatlakozott. A sablonos jelenetekből összeálló videóból az is kitűnik hogy a banda vezéregyénisége ma már az a Zayn lett, aki korábban nem igazán daliás kiállásáról volt híres. Ugye emlékszünk még mikor a kötelező táncpróba miatt elbujdosott az X Factor díszletei mögött? A vidám klipben még Elvis Presley Jailhouse Rock c. klasszikusa is megelevenedik néhány kocka erejéig. De a női rajongók sem fognak unatkozni, hiszen a fiúk a pólóiktól is megszabadulnak a klip kedvéért. Ja egyébként a kisfilmet Vaughan Arnell rendezte, aki már több ízben dolgozott a csapattal és Robbie Williams-szel is. Akit pedig egy kis statisztika is érdekel még a kockás hasak láttán, az jó ha megjegyzi hogy a Kiss You klipjét két nap alatt több mint 12 millióan tekintették meg!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos one direction új klipek one direction kiss you one direction kiss you klippremier one direction kiss you official music video one direction kiss you klip one direction kiss you videó

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr535008988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása