Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Rita Ora - Shine Ya Light

2012.10.31. 16:25 engyus

rita_shine_ya_light.pngRita Ora az újabb példa arra, hogyan válhat valaki rövid idő alatt az aktuális zenei élet egyik legnépszerűbb szereplőjévé. A 21 éves énekesnő az elmúlt egy, de inkább fél évben tett szert nagy népszerűségre. Slágerlistás dalokkal rukkolt elő, debütáló albumot készített és még ha rövid ideig is, de az idei brit X Factor válogatóin is zsűrizhetett. Abszolút beindult tehát Rita Ora karrierje! Bemutatkozó albumáról eddig két single jelenhetett meg. Novemberben a harmadik is megérkezhet Shine Ya Light címmel. Ehhez a dalhoz forgatta legújabb klipjét az énekesnő.

Ma már talán köztudott hogy a brit zene újdonsült sztárjaként tevékenykedő Rita Ora eredetileg a koszovói (akkor még Jugoszlávia) Pristinában született. Alig múlt néhány hónapos, amikor szüleivel együtt az Egyesült Királyságba  költözött. Pályafutását tekintve kijelenthetjük, hogy hasznára vált a korai ország váltás. Elsőként többnyire a 2011 végén kiadott Hot Right Now c. dalban figyelhettünk fel rá. A DJ Fresh által elkészített pörgős drum and bass felvétel év elején meghódította a zenekedvelőket, akik megismerhették az akkor még titokzatosnak számító énekesnőt. Márciusban már egy új potenciális posztárról szóltak a hírek. Ezt követően pedig még ebben a hónapban meg is jelent Rita Ora első kislemeze, a már igen közkedvelt How We Do (Party) c. dal. Ezt nemsokára a Tinie Tempah közreműködésével készített R.I.P. követte.

Augusztus 24 került a boltokba az énekesnő debütáló nagylemez ORA címmel. November 25-én pedig a harmadik kislemez is közkinccsé válik. Ezúttal a Shine Ya Light c. felvételen van a sor, hogy népszerűsítse a fiatal előadót. Erről az újdonságról és Rita első stúdióalbumának többi daláról bővebb információkat találtok az eheti Albumkritika rovatban, melyben részletesen kiveséztük az ORA-t. A Shine Ya Light zenei videója egészen különleges Rita ORa számára, hiszen szülővárosában, Pristinában forgatták. A szeptemberben elkészített klip sokat jelent az énekesnő számára, hiszen mindig is itt szeretett volna klipet forgatni. Ezzel együtt a klip Nekünk, kívülállónknak sajnos nem sokat mond. A számomra erősen marketing szagú kisfilm kicsit néha talán túloz egy kicsit. Na de a dalt mindenképpen megéri meghallgatni, ami biztosan nem lép a Hot Right Now és a How We Do helyére, de biztosan sokat halljuk majd a rádiókban.

komment

Címkék: zene klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek rita ora rita ora shine ya light rita ora shine ya light officia music video rita ora shine ya light klippremier rita ora shine ya light új klip rita ora shine ya light videó shine ya light

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr994875740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása