Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

DJ Fresh ft. Rita Ora - Hot Right Now

2012.02.25. 21:47 engyus

HotRightNow.jpgDrum & bass eddig nem igazán kapott szerepet a blog hasábjain. Nem azért, mert távol áll a tőlem a stílus és nem kedvelem. Hanem azért mert annyira nem vagyok otthon a műfajban és nem is találtam egy-két kivételen kívül olyan előadót vagy dalt, amire azt mondtam volna hogy: Na, ez igen! Egészen a múlt hétig, amikor végignéztem a brit toplista új dalait. A legsikeresebb új kislemezdal jelenleg DJ Fresh nevéhez fűződik, mivel rögtön a slágerlista első pozíciójában debütált. Meghallgattam. Aztán még egyszer, és még egyszer... és most is ezt hallgatom! Sosem gondoltam volna, hogy ebben a műfajban is találok olyan felvételt, ami a kedvencemmé válik.

DJ Fresht és munkásságát azt hiszem a drum and bass muzsika kedvelőinek nem kell bemutatni. Gold Dust és Louder című slágereit pedig szerintem sokan ismerik és szeretik is. A brit előadó eleinte a Bad Company nevű drum and bass formáció tagjaként dolgozott. Majd 2002-től szólókarrierbe kezdett és azóta két stúdióalbumot jelentetett meg. Az évek során több neves zenésszel is közreműködött. Gondolok itt például a Pet Shop Boys-ra, a Pendulumra vagy az Apollo 440 -re. Eddig pályafutása során aktívan közreműködött, hiszen a remek kislemezdalokon kívül számos remix is napvilágot látott. Legújabb stúdióalbuma valamikor 2012-ben jelenik majd meg. Az első kislemezdal videoklipje már decemberben bemutatásra került, míg a felvétel csak február 12-től vásárolható meg. A Hot Right Now c. pörgős felvételben egy tehetséges albán énekesnő, Rita Ora is közreműködik. A felvétel múlt héten elért toplistás első helyével történelmet írt, hiszen ez a kislemezdal az első a drum and bass felvételek közül, aminek sikerült felkapaszkodnia Európa legmeghatározottabb slágerlistájának élére.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek dj fresh ft rita ora hot right now dj fresh ft rita ora hot right now official music video dj fresh ft rita ora hot right now klip dj fresh ft rita ora hot right now drum and bass dj fresh rita ora hot right now rita ora hot right now

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr124136228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása