Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Taio Cruz - Fast Car

2012.10.09. 23:46 engyus

FastCarTaioCruz.jpgSzerencsére nem tévedtem nagyot a tavasz folyamán, amikor Taio Cruz akkori legújabb felvételéről ejtettem pár keresetlen szót. A brit énekes áprilisban megjelent There She Goes című dala nem lett bombasláger. És ahogyan azt meg is jósoltam nem igazán maradandó alkotásról volt szó. Néha azért felcsendült itt-ott, de valahogy mégsem ért nyomába a Dynamite vagy a Break Your Heart c. daloknak. A szóban forgó felvétel Taio harmadik nagylemezéről való, a TY.O c. stúdióalbumról. Ezt megelőzően már két kislemez is bemutatásra kerül, mégpedig a jóval fülbemászóbb (vajon létezik ilyen szó?!) Hangover és a Troublemaker c. szerzemények. Augusztus 14-én pedig újabb dallal színesedett az énekes repertoárja, ugyanis a TY.O ötödik kislemezdala is napvilágot látott Fast Car címen.

És hogy miért is a kicsit bővebb visszaemlékezés a There She Goes c. dalra? Azért mert a mostani újdonságról teljesen ugyanazt gondolom, mint amit májusban leírtam az előző gyöngyszemről. Már megint egy semmitmondó egyszerű popdal érkezett a zeneszerető társadalom szórakoztatására. Szokásos dallamok, kiszámítható ütem és megannyi hétköznapi apróság, amitől ez a felvétel sem lesz világsláger. Persze azért a rádiók lejátszási listáira felfér és időkitöltésnek is abszolút tökéletes. Klip is készült a dalhoz, ami pedig ismételten hozza a megszokott Taio Cruz videók kellékeit. De akár említhetnénk Flo Rida-t is mert ő is szereti halmozni ezeket a fényűző dolgokat. Például ilyenek a méregdrága autók és csinosabbnál-csinosabb lányok. Ebből pedig klipet nem nehéz gyártani. Szóval egy újabb dance-pop muzsika érkezett nemrég, egy élvezhetetlen klippel. Mi lesz így veled Taio Cruz? Felvetődhet bennetek a kérdés, hogy miért is írok róla ha ennyire nem tetszik. Nos elsődlegesen ez csak az én véleményem, szóval ettől még másnak bejöhet a dal. Másodsorban pedig miért csak jókat írjak? Így lesz változatosabb ez az amúgy sem egyhangú zenei oldal! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music taio cruz klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek taio cruz fast car taio cruz fast car official music video taio cruz fast car klippremier fast car taio crut új dala

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr374821568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása