Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Coldplay - Hurts Like Heaven

2012.10.08. 22:55 engyus

Coldplay_-_Hurts_Like_Heaven_(Promotional).jpgVannak olyan együttesek és előadók, akik szinte sohasem, vagy csak nagyon ritkán nyúlnak mellé egy album készítésekor. Azt hiszem őket hívjuk igazi zenészeknek, akiknek mindig sikerül valami maradandót alkotniuk és olyan dalokat kiadni a kezeik közül, amelyek hosszú időn át fennmaradnak a zenei életben. Szerencsére a rengeteg hulladéknak számító popelőadó mellett azért léteznek még ilyen előadók. Talán éppen ezért nem is száltok majd vitába velem, ha azt mondom, a brit Coldplay kétségtelenül az utóbbi évek egyik legjobb és legnépszerűbb együttese. Chris Martin és bandája évről-évre előrukkol valami újjal, valami igazán élvezhető és maradandó alkotással. Időről-időre képesek megújulni, miközben dalaik végig megőrzik azokat a vonásaikat, amiért annak idején megkedveltük őket.

A Coldplay mind az öt stúdióalbuma remekül összeállított dalválogatásként írta be magát a zenetörténelembe. Mindegyik lemezen akadt legalább egy olyan dal, amit mindenki ismer, és amit mindenki el tud dúdolni. Mindegyik lemezen találunk legalább egy olyan dalt, ami gondolatokat idéz fel bennünk és mindig emlékezni fogunk rá. A 2011-ben kiadott Mylo Xyloto c. nagylemez is ilyen. A tizennégy felvétel között is biztosan találnak olyat a Coldplay rajongók, melyek sokáig megmaradnak az emlékezetünkben. Itt van például a második kislemezként tavaly júniusban kiadott nagy sikerű Paradise, amit még a poprock és azt alternatív rockzene kevésbé lelkes hívei is hamar megkedveltek. De említhetnénk akár a gyorsabb dallamokból felépülő Every Teadrop is a Waterfall vagy a Charlie Brown c. dalokat. Akik pedig főként a popzenéért vannak oda, bizonyára a Rihannával közösen készített Princess of China c. slágerdalt kedvelték jobban.

Nemrég kelt szárnyra a hír, miszerint hatrészes képregénysorozat készül az együttes szóban forgó Mylo Xyloto c. albumához. A képregény várhatóan csak a jövő évben kerül piacra. Ám addig sem maradunk ízelítő nélkül, hiszen a Coldpaly legújabb kislemezdalának frissen bemutatott animációs klipje a készülő képregény stílusát és karaktereit mutatja be. A teljes mértékben számítógépes animációval készített videó a Hurts Like Heaven c. dalhoz készült, ami július 27-én jelent meg a Mylo Xyloto hatodik kislemezeként. Aki még nem hallgatta volna rongyosra az együttes legutóbbi albumát, az feltétlenül indítsa el a dalt és persze a klip se maradjon ki!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music coldplay klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek coldplay hurts like heaven coldplay hurts like heaven klippremier coldplay hurts like heaven music video official coldplay hurts like heaven videoklip coldplay hurts like heaven képregény coldplay hurts like heaven comic motion coldplay hurts like heaven rajzfilm hurts like heaven

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr134827750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása