Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall

2011.06.29. 16:40 engyus

Háromévnyi kihagyás után, idén ősszel új Coldplay albummal gazdagodhat napjaink egyik legkedveltebb alternatív rock zenét játszó bandájának repertoárja. Ugyanis várhatóan az ősz folyamán jelenik majd meg az 1996-ban alakult brit együttes ötödik stúdióalbuma, melynek címét még homály fedi.

A rajongók nagy örömére az utóbbi napokban sorra kerültek fel az internetre a Coldplay legújabb dalai. Köztük volt a készülő nagylemez elsőként megjelenő felvétele, az Every Teadrop Is a Waterfall című kislemezdal is. A június 3-án bemutatkozó single eddig igazán jól szerepelt, hiszen a megjelenést követő első héten, több mint 85 ezer példányszámban kelt el.

Tegnap óta már az újdonság zenei videója is megtekinthető. A klip hamar elkészült, ugyanis az együttes június 14-én és 15-én forgatta le. A színekben gazdag videó az ún. stop-motion technikával készült, melynek lényege, hogy a mozgóképet alkotó összes képkocka egy-egy beállítást jelent, melyet fotó formában rögzítenek. Animációs filmekből már ismerhetjük ezt a típusú technikát.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music coldplay napi music slágergyanús engyus coldplay every teardrop is a waterfall coldplay every teardrop is a waterfall official music video coldplay every teardrop is a waterfall klippremier coldplay every teardrop is a waterfall videoklip every teardrop is a waterfall

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr913024996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása