Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Coldplay - Paradise

2011.10.19. 17:00 engyus

Nem véletlen hogy a zenekedvelők közül sokunk nagy kedvence az alternatív rock muzsikában rendkívül otthonosan mozgó Coldplay. A 1996-ban alakult brit banda az évek során bebizonyította, hogy egészen egyedülállóak a szakmában és szinte mindig képesek megújulni. Számtalan remek sláger fűződik a nevükhöz és Chris Martin énekhangja összetéveszthetetlen máséval. A banda hamarosan kiadja ötödik stúdióalbumát, melyen természetesen remekbeszabott felvételeket találunk majd.

Október 24-én jelenhet meg a Mylo Xyloto névre keresztelt legújabb Coldplay-album. Az első kislemezként a mára már közkedvelt slágerré váló, Every Teadrop Is a Waterfall című dal volt, amely június 3-án vált közkinccsé. Ezt követte a második kislemez, a szeptember 12-én bemutatott Paradise című felvétel. Az együttes a mai napon mutatta be a dal zenei videóját. Azt kell mondjam rég láttam ilyen vidám és remek videoklipet. Az ember szája egyből fülig ér ha megnézi a videót és szinte nem is tudjuk miért. A klipben egy hatalmas plüss elefánt kalandjait követhetjük figyelemmel a londoni állatkerttől egészen az afrikai szavannáig. Az elefánt szerepét természetesen a banda frontembere Chris Martin vállalta magára. De a történet végén az együttes többi tagja sem maradhat ki a jóból, azaz ők is elefántnak öltöznek. Az ötletes és vidám klipet Mat Whitecross rendezte, érdemes megnézni!

Szólj hozzá!

Címkék: music coldplay videoklip paradise zenei videó napi music engyus coldplay paradise coldplay paradise official music video coldplay paradise klippremier coldplay paradise video klipprtemier coldplay paradise új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr863315257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása