Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Coldplay - Charlie Brown

2012.02.04. 00:00 engyus

Coldplay_Charlie_Brown.jpegKevés olyan együttes létezik a világon, akik olyan sikerekkel büszkélkedhetnek, mint a Coldplay. Persze túlzásokba ne essünk, természetesen vannak sikeresebb és nagyobb történelemmel büszkélkedő zenekarok is, de tény, hogy a Coldplay eddigi összes albuma telitalálat volt. Nincs ez másképp most sem, hiszen a 2011. októberében kiadott ötödik stúdióalbum, a Mylo Xyloto címet viselő nagylemez is rendkívül népszerűvé vált az elmúlt hónapokban.

A Coldplay úgy látszik jól döntött, amikor a Viva La Vida hangzását és ötleteit továbbvitte és új dolgokkal megfűszerezve elkészítették ezt a remek albumot. Talán nem is ismerek olyan embert, aki ne kedvelne legalább egy dalt a brit bandától. Az elmúlt időszakban például már szinte a csapból is a Paradise c. sláger szólt. Kétségtelen hogy ez a dal az új album eddigi legnagyobb dobása. Január 23-án megérkezett a Mylo Xyloto harmadik kislemeze, a Charlie Brown c. felvétel. A decemberi brit X Factor döntőben nyújtott vendégszereplés óta az egyik kedvenc dalom az albumról. Egyszerűen megunhatatlan. A mai napon debütálhatott az új single zenei videója, melyet ugyanaz Mat Whitecross rendezett, aki a Paradise és az Every Teadrop Is A Waterfall című dalok klipjét is. De az ő nevéhez fűződik az együttes legelső klipjének, az 1999-es Bigger Stronger c. dal videójának elkészítése is. A videóban ismételten az albumborítón és a koncerteken uralkodó, kissé pszichedelikus színvilág dominál. A hat Brit és hét Grammy-díjjal rendelkező Coldplay ismét nagy esélyesként indul az idei Grammy gálán, hiszen a ötödik albumuk három jelölést is kapott.

komment

Címkék: zene music coldplay charlie brown klippremier napi music slágergyanús engyus music videos új klipek coldplay charlie brown coldplay charlie brown klippremier coldplay charlie brown video coldplay charlie brown új klip coldplay charlie brown music coldplay mylo xyloto

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr324060400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása