Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Alexandra Stan - Cliche (Hush Hush)

2012.10.07. 22:33 engyus

Alexandra-Stan-Cliche-Hush-Hush.jpgA román popzene szárnyalásáról és világszintű elterjedtségéről már többször szóltam főként Inna és Alexandra Stan kapcsán. Ember nem mondta volna meg pár évvel ezelőtt hogy az európai és amerikai toplistákat román dalok fogják uralni. De mint látjuk a szomszédos Romániában az elmúlt években tudtak valami olyat robbantani, amit mi nem, és valószínűleg nem is nagyon fogunk. Ez az egy kaptafára készülő dance és electropop muzsika nem egy nagy találmány, mégis iszonyatosan népszerűvé vált az elmúlt időszakban. Azt hogy miért azt senki se kérdezze, mert nem igazán van rá magyarázat. Csak! De valószínűsíthető hogy a jó produceri kapcsolatok, a marketing és egy kis szerencse is hozzájárult a két női előadó sikereihez. Most azonban úgy néz, ki lassacskán leáldózik a műfaj szomszédos képviselőinek felkapottsága. Meguntuk volna a jól bevált ütemes hangzást és monoton gépzenét, melyet egy-egy csinos hölggyel akarnak nekünk eladni?

Alexandra Stan is újabb dalt adott ki, de emlékszik valaki az előzőre? A Mr. Saxobeat és Get Back egészen jól szerepelt nem csak Közép-Európában, hanem a világ számos toplistáján. Aztán jött a One Million és a Lemonade. Ezzel kb. mindent el is mondtunk a két dalról, amit lehetett. A One Million egy erőltetett idegesítő dal, amiről nem sokat hallottunk. Szerencsére! A Lemonade pedig már egy más stílus felé kacsingató újszerű felvétel, ami bár abszolút hallgatható és eladható, mégsem lett bombasláger. Ennyi van az énekesnőben, semmi több. Ezt jól szemlélteti az igen kreatív, Saxobeats II címet kapó hamarosan elkészülő nagylemez is. Az említett két legutóbbi dal is ezen a korongon kap majd helyet, ahogy a minap napvilágot látott Cliche c. felvétel is. Zárójelben Hush Hush, aminek nem sok értelmét látom. Persze biztos lehet majd így pár mit sem sejtő You Tube huszárra szert tenni, aki szegény csak a The Pussycat Dolls egykori slágerére akart rákeresni. A dal egyszerű, mint a bot, már a Lemonade újszerűsége sincs meg benne. Az énekesnő pedig még mindig jól fest a klipben, ami elengedhetetlen ha pénzt is karnak keresni a dallal. Egyelőre a román toplista élmezőnyébe várom a dalt, máshová nem! (Természetesen a korábbi cikkekben dicsértem is Alexandra Stant és néhány dalát, amit nem is vonok vissza. Az elején még én is szívesen hallgattam dalait. De az utóbbi kreálmányok már nem győztek meg.)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos alexandra stan új klipek alexandra stan cliche hush hush alexandra stan cliche hush hush official music Video alexandra stan cliche hush hush klippremier alexandra stan cliche hush hush videoklip alexandra stan cliche hush hush új klip alexandra stan cliche alexandra stan hush hush

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr374821563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása