Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Alexandra Stan - Lemonade

2012.06.05. 19:29 engyus

alexandra-stan-lemonade.jpgA szomszédos Romániából származó Alexandra Stan legutóbbi dala után azt hittem, hogy bevégeztetett az énekesnő eddigi rövid pályájának. A világszerte nagyot robbanó Mr. Saxobeat és a hasonlóan közkedvelt Get Back után megjelenő One Million c. felvétel ugyanis az előzőek nyomába sem ért. Kicsit olyan volt mintha elfogyott volna a kreativitás és a lendület és muszáj lett volna kiadni egy új dalt. Szerencsére azonban nem ez történt, és a fiatal énekesnő most újabb slágergyanús dallal jelentkezett, amely a nyár egyik népszerű slágere lehet.

Tavaly augusztusban került kiadásra Alexandra Stan debütáló albuma, ami a Saxobeats címet viseli. A Mr. Saxobeat c. dal volt az album második, és egyben eddigi legismertebb kislemeze, és ez hozta meg a román énekesnő számára az igazi áttörést. A kislemez Európán kívül, a tengerentúlon is remek sikereket ért el, hiszen még a Billboard Hot 100-as lista 24. helyére is feltornászta magát. Nem beszélve arról, hogy Billboard Hot Dance Radio Airplay Chart listáján pedig az első helyre került. Az ezt követő két dal már mérsékeltebb sikereket ért el. Az újra kiadott, Saxobeats Deluxe Edition c. album első kislemezeként jelenhet majd meg Alexandra legújabb felvétele a Lemonade c. dal. A könnyed hangvételű, fülbemászó újdonság hamar kedvenccé válhat a következő hetekben. A Bukarest utcáin forgatott klip tegnap került bemutatásra. A dal elég sokoldalú! Különböző ritmusokból épül fel, melyek a 90-es évek slágereinek hangzását és a modernkori divatzene ütemeit is tartalmazzák. Alexandra Stan pedig még mindig gyönyörű, úgyhogy már csak ezért is érdemes belenézni a klipbe. Egyébként kicsit utánanéztem az énekesnő élő fellépéseinek és csalódottan konstatáltam, hogy a koncerteken kivétel nélkül a plyabacket részesíti előnyben. Pedig képes remekül énekelni, amit a második videó is jól szemléltet. 2:30-tól érdemes kezdeni!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos alexandra stan új klipek alexandra stan lemonade alexandra stan lemonade klippremier alexandra stan lemonade official music video alexandra stan lemonade új klip alexandra stan lemonade új dal alexandra stan lemonade single

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr414567591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása