Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Karmin - Hello

2012.08.09. 22:24 engyus

Karmin-Hello-Single-2012.jpgAzt hiszem jó döntés volt, amikor a tavalyi év decemberében bemutattam a Karmin nevű popformációt. Szerencsére nem tévedtem nagyot, amikor úgy éreztem, hogy Amy és Nick párosáról érdemes beszámolnom, mert még hallani fogunk róluk. A You Tube egyik legismertebb előadójaként hírnévre szert tevő duó a feldolgozások elkészítése után saját dalokkal tört be a zeneiparba. Nem is akárhogyan, hiszen Brokenhearted című slágerük már világszerte ismert és a toplistákon is előkelő helyeken szerepelt. Az itthon is gyakran is hallható dalon kívül eddig a Crash Your Party, és a 2011-es NBA finálé hivatalos promójában is felcsendülő Take It Away köthető a Karminhoz.

Május 4-én jelent meg az Amy Heidemann és Nick Noonan alkotta együttes első lemez Hello címen. Egyelőre még nem nagylemez, csupán egy középlemezről van szó, de ez a mindössze hét dal felölelő minialbum is remek dalokat tartalmaz. Ott van példának okául a már említett Crash Your Party, a Brokenhearted, vagy a Karmin legújabb kislemeze, a címadó Hello c. felvétel. A szintipop és rap stílusból is merítő popdal július 31-én jelenhetett meg. Azt gondolom, hogy ismét egy olyan dalról van szó, ami abszolút illik a Karmin stílusához. A rap betéteken már meg sem lepődünk, hiszen már a régebbi You Tube videókban is gyakran láthattuk és hallhattuk, hogy Amy ebben a műfajban is megállja a helyét. A felvétel valószínűleg nem lesz olyan népszerű mint a Brokenhearted de egy hallgatást megér! A napokban természetesen klip is debütálhatott a duó legújabb dala mellé, amit a cikk alatt most meg is tekinthettek.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek karmin karmin hello karmin hello klippremier karmin hello official music video karmin hello videoklip karmin hello új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr554704546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása