Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Karmin - Brokenhearted

2012.03.27. 22:30 engyus

Karmin-Brokenhearted-single-cover.jpgAmy Heidemann és Nick Noonan másfél éve hódít a világhálón jobbnál jobb feldolgozásaiknak köszönhetően. Akinek a névről nem ugrik be annak elárulom, hogy a You Tube-on már hihetetlenül népszerű Karmin nevű együttesről van szó ismét. A fiatal házaspár egészen remek feldolgozásaival vált híressé az elmúlt egy esztendőben, ám emellett saját dalokkal is felhívták magukra a figyelmet. Ezidáig három EP-jük jelent meg, melyen eddigi legismertebb dalaik szerepelnek. Áprilisban pedig végre első nagylemezük is kiadásra kerül majd.

A Karmin első sikeres felvétele a Take It Away c. dal volt, ami a 2011 NBA finálé promójában is felcsendülhetett. Ezt követően pedig a tavalyi év októberében első kislemezük is elkészült, ez volt a Crash Your Party, ami azóta egy viszonylag népszerű dallá vált, főként a tengerentúlon. A Billboard Pop Songs toplistáján pedig a 36. helyig jutott. De már néhány zenecsatorna műsorában is felfedezhettük a felvétel zenei videóját. Február 7-én a Karmin második kislemez is megérkezett, Brokenhearted címen. Az új dal valószínűleg jóval népszerűbbé válhat elődjénél. Ráadásul a Brokenhearted már Billboard Hot 100-as listájára is felkerült, jelenleg a 60. helyen szerepel. Fülbemászó és élvezhető felvételről van szó, ami mellé természetesen videoklip is készült. A Marc Klasfeld által rendezett zenei videó március 22-én debütálhatott az együttes hivatalos You Tube csatornáján. Amy és Nick bemutatkozó albumának megjelenése április 24-re tolódott. A két tehetséges zenész első nagylemez a Hello címet kapta. Én azt mondom, biztosan hallunk még a Karminról a jövőben, és nem csak remekbeszabott feldolgozásaik kapcsán.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús music videos új klipek karmin brokenhearted karmin brokenhearted official music video karmin brokenhearted klippremier karmin brokenhearted single karmin brokenhearted új dal karmin brokenhearted új 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr814336177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása