Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Karmin - Crash Your Party

2011.12.07. 19:58 engyus

Már épp kezdtem hiányolni az új előadók felbukkanását a könnyűzene világából! Ám a minap kellemes meglepetés ért a zenei hírek olvasása közben, ugyanis hamarosan önálló albummal debütálhat a Karmin nevű formáció. Az együttes remekbeszabott feldolgozásait már hosszabb ideje figyelemmel követhetjük a You Tube videómegosztóján. A blog Facebook oldalán én is gyakran mutatom be legjobb felvételeiket. Ezúttal pedig első hivatalos kislemezdalukat és a hozzá tartozó videót szeretném bemutatni Nektek.

Az Amy Heidemann és Nick Noonan alkotta Karmin, tavaly augusztusban regisztrált a You Tube-ra. Eleinte csak az éppen aktuális slágerek egyéni s és kiváló feldolgozásait láthattuk majd idővel saját dalaikat is megosztották velünk. A két tehetséges fiatal egyébként a magánéletben is egy pár, így láthatóan könnyen dolgoznak együtt. Az ének és az elmaradhatatlan rap betétek Amy-hez, a zene pedig Nick nevéhez fűződik. Lenézettebb videójuk mára meghaladta a 48 milliós nézettséget. A videóban Chris Brown és Lil Wayne, Look At Me Now c. dalát dolgozzák fel, amivel később a tengerentúl egyik legnépszerűbb műsorában, az Ellen című showban is felléptek.

Két középlemezt már sikerült kiadniuk az elmúlt időszakban. Egyet 2010-ben egyet pedig az idei évben. Legismertebb saját daluk a Take It Away c. felvétel, ami a 2011 NBA finálé promójában is felcsendült. Első igazi nagylemezük várhatóan 2012 februárjában kerül a boltokba. Az első kislemez pedig október 20-án megjelent, Crash Your Party címmel. A főként pop, rap és hip hop elemeket ötvöző dal zenei videója ma került bemutatásra. A klipet ugyanaz a vidámság, mozgalmasság és könnyedség jellemzi, mint a Karmin dalait. Ismerkedjünk most meg velük és tekintsük meg ötletes videójukat!

Szólj hozzá!

Címkék: zene klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek új dalok 2012 karmin karmin crash your party karmin crash your party official music video karmin crash your party klipprmier karmin crash your party dal karmin crash your party klip crash your party új zenék 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr923446511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása