Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Cascada - The Rhythm Of The Night & Summer Of Love

2012.06.28. 22:06 engyus

cascada-the-rhythm-of-the-night.jpegAzt hittem, hogy nem szokás már régi disco slágereket feldolgozni manapság. Ráadásul hasonló stílusban, hasonló alapokkal. Értem én hogy retro meg minden, de a mai zene már van annyira kreatív, hogy ne kelljen előkotorni a 80-as és 90-es évek bugyuta, ámde világhírű slágereit. Ha ilyet akarok áttekerem a rádiómat a Juventusra, rosszabb esetben a Sztár Fm-re, már ha még létezik. Nos a Cascada más véleményen van már évek óta, és erről az útról úgy néz ki nehezen lehet letéríteni őket. A német eurodance banda albumain rendre felbukkan egy-két őskövület, egy-két egykori bombasláger Cascada köntösben tálalva. A lista tovább bővült! Azt hogy szerencsére vagy sajnos, döntse el mindenki saját maga!

A német banda azon kevesek közé tartozik akik évek óta képesek fennmaradni az európai könnyűzene életében, pedig nem világsztárok és nem a brit zeneiparból szalajtották őket. Gondolom mindenki tud említeni legalább egy Cascada slágert az elmúlt évekből! Valószínűleg az esetek nagy részében ez pont egy retro feldolgozás lenne. Éppen olyan mint a banda jelenleg is készülő ötödik nagylemezének egyik előfutáraként bemutatott The Rhythm of the Night c. felvétel. A dal eredetileg 1993-ban született és az olasz Corona néven futó dance bandához kötődik. Sok ismert slágerük nem volt, ám ez az egy épp elég volt ahhoz, hogy beleírja magát a zenetörténelembe. Az igen bonyolult szövegű felvételhez nyúlt hozzá a Cascada, akik a mai trendeknek megfelelően egy kis rap betéttel is megtoldották a dalt. Őszintén szólva szerintem feleslegesen. Inkább hallgatnám az újrahangszerelt felvételt és Natalie Horler énekét, mint az időközönként közbevágó szövegelést. Újat nem hoz a pop piacára a dal az biztos. Ennek ellenére talán a házibulikon gyakran előkerülhet a számítógép merevlemezéről. Az együttes a napokban klipet is készített hozzá! Tessék, lássék! Egyébként márciusban is jelentkezett egy új dallal és klippel a német formáció. Ez volt a Summer Of Love. Akkor kimaradt a listámról, de most ezt is megismerheti aki nem látta és hallotta még!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music cascada klippremier zenei videók slágergyanús engyus music videos új klipek cascada the rhythm of the night cascada the rhythm of the night official music video cascada the rhythm of the night klippremier cascada the rhythm of the night videoklip cascada the rhythm of the night cover cascada summer of love klip music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr14618013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása