Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Maroon 5 - One More Night

2012.06.26. 21:31 engyus

One_More_Night_(Maroon_5_song).jpgUnjátok már a Maroon 5 mostanában oly sokszor lejátszott Payphone című dalát? Nos, ha igen a válasz, akkor rögtön itt az orvosság a problémára, hiszen június 19-én jelenhetett meg az együttes legújabb felvétele, One More Night címen. Az újdonság a Maroon 5 negyedik albumának második kislemezdalaként érkezett meg. Az Overexposed címet viselő album egyébként a mai napon látott napvilágot, éppen úgy, mint a legfrissebb daluk zenei videója.

Adam Levine és bandája a tavalyi évben magasra tette a lécet a Christgina Aguilera közreműködésével elkészített Moves Like Jagger c. bombaslágerrel. Kicsit féltünk is az új albumtól, az új daloktól. Kíváncsian vártuk, mennyire lesznek sikeresek a korong felvételei. Azt hiszem megnyugodhatunk, hiszen az eddigi két dal abszolút szerethető és hallgatható. A mélabús Payphone-t már senkinek sem kell bemutatnom, hiszen naponta többször is hallhatjuk, a dal szöveges videója pedig a You Tube jelenlegi legnézettebb videói között szerepel. Az One More Night már merőben más hangulatú felvétel, bár a klip szintén búskomorrá válik a végén. A reggae hatással megfűszerezett pop dal is hamarosan slágerré válhat, ahogyan a ma bemutatott videoklip is. A Peter Berg által rendezett klipben Adam Levine egy boxoló családapát alakít, akinek életét megelégeli a felesége és elhagyja őt. Nagyjából ennyi is a sztori. Kicsit elcsépelt, kicsit kiszámítható, de a dal viszi a hátán a klipet is. És persze most sem maradhat el Maroon 5 klip, bombázó hölgy szereplő nélkül. Adam Levine párját ezúttal is egy gyönyörű hölgy, Minka Kelly alakítja, aki többek között számos mozifilmből lehet már ismerős.

komment

Címkék: zene music maroon 5 klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek maroon 5 one more night maroon 5 one more night official music video maroon 5 one more night klippremier maroon 5 one more night új videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr324613410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása